Vstupenky na Plzeň a Vánoce s Klokanem

Vzhledem k bohatému doprovodnému programu si klub připravil několik výhod.

Vstupenky na Plzeň a Vánoce s Klokanem

Od úterý 22. listopadu půjdou do prodeje vstupenky na poslední zápas letošního roku proti Viktorii Plzeň, kdy je hlavním partnerem utkání sázková společnost Fortuna. Zároveň klub připravil, stejně jako v loňské sezoně, před zápasem tradiční akci Vánoce s Klokanem. Vzhledem k tomu si vedení také připravilo pro návštěvníky hned několik výhod spojených se vstupem na akci.

Ďolíček se otevře v sobotu 3. prosince v 17 hodin a vstup na stadion bude umožněn pouze s platnou vstupenkou či permanentkou. Proto doporučujeme všem fanouškům využít předprodej, který startuje v úterý 22. listopadu v 10 hodin ve fanshopu a na internetových stránkách Ticketportal. Prvních dvě stě fanoušků, kteří si zakoupí ve fanshopu vstupenku na hlavní tribunu za 230 Kč, dostane voucher v hodnotě 200 Kč určený pro nákup u společnosti MALL.CZ (pouze v předprodeji ve fanshopu).

V předprodeji mohou fanoušci využít zvýhodněných cen pro děti do 150 cm a osoby starší 70 let - 50% slevu. Tyto zvýhodněné vstupenky je možné zakoupit pouze v předprodeji, v den zápasu to z technických možností nelze. Zároveň prvních 80 žen a dětí do 150 cm dostane v den utkání (3. prosince) vstupenku na hlavní tribunu zdarma - lístek bude k vyzvednutí na předem označené pokladně na hlavní bráně.

Již dříve informoval klub na Virtuálním Ďolíčku o samotném programu před sobotním zápasem s Plzní. Přijďte podpořit Klokany na poslední duel roku 2016 a užít si předvánoční atmosféru s celou rodinou. Vánoce s Klokanem proběhnou již v sobotu 3. prosince od 17 hodin v Ďolíčku.

CENÍK VSTUPENEK
- hlavní tribuna (sektor A) - 230 Kč ---> prvních 200 ks voucher do MALL.CZ
- hlavní tribuna (sektor A) pro děti do 150 cm a osoby starší 70 let - 115 Kč (pouze v předprodeji)
- kotel (sektor B) - 150 Kč
- kotel (sektor B) pro děti do 150 cm a osoby starší 70 let - 75 Kč (pouze v předprodeji)

DEN ZÁPASU
- prvních 80 žen a dětí do 150 cm ---> VSTUP ZDARMA
- hlavní tribuna (sektor A) - 230 Kč
- kotel (sektor B) - 150 Kč