Jarní permanentka v prodeji od prosince

Nevíte, jaký koupit vánoční dárek? Permice do Ďolíčku je ideální.

Jarní permanentka v prodeji od prosince

V sobotu 3. prosince odstartuje ve fanshopu v Ďolíčku prodej jarní permanentní vstupenky na sezonu 2016/17. Ta vám zaručí vstup na šest zápasů v roce 2017, konkrétně se jedná o utkání se Slováckem, Duklou, Jihlavou, Zlínem, Slavií a Karvinou. Na hlavní tribunu bude stát jarní permanentka rovných 1 000 Kč, do kotle a na protilehlou tribunu 600 Kč. Do prodeje půjdou také VIP permanentky - kategorie Gold stojí 9 105 Kč, Silver 2 300 Kč.

Samozřejmostí je 50% sleva pro děti do 150 cm a pro osoby starší 70 let. Pro tyto fanoušky můžete koupit permici za 500 Kč, respektive za 300 Kč v závislosti na vybraném sektoru v Ďolíčku. Výhodou také je, že při dalším nákupu permanentky na sezonu 2017/18 dostanou majitelé jarní permanentní kartičky výhodnější cenu a samozřejmě budou mít své místo na stadionu při předprodeji rezervované.

Své místo v Ďolíčku si pro jarní část sezony můžete vybrat i přes internetový server Ticketportal, kde se v průběhu prosince také spustí prodej. Zde nakoupený voucher si poté budete muset před startem jarní části sezony vyměnit za naši platnou plastovou kartičku.