Do Karviné se chystá přes 250 Klokanů

Uvnitř článku souhrnné informace k výjezdu roku.

Do Karviné se chystá přes 250 Klokanů

V sobotu hraje Bohemka v Karviné a sektor hostí už je téměř vyprodaný. Vstupenky byly v prodeji v Ďolíčku a ve středu v poledne byly ve fanshopu k dispozici poslední tři vstupenky.

Klokani se tak stanou historicky prvními fanoušky, kteří v Karviné naplnili kapacitu určenou hostům. Domácí klub přitom nevyhověl žádosti o přidělení určitého počtu vstupenek navíc do prodeje v Praze. Nyní Vám přinášíme souhrnné informace o výjezdu:

- Největší skupina fanoušků má sraz na pražském hlavním nádraží v 7:45, v 8:24 odjíždí expresním vlakem Landek s příjezdem do Karviné ve 12:15. Tento spoj, stejně jako zpáteční, bude posílen o zvláštní vagóny.

- Fanouškům Bohemky je určen sektor E1 na jižní tribuně stadionu. Plánek naleznete zde.

- Sektor hostů bude vyprodán, vstupenky na místě tedy již nebudou v prodeji. MFK Karviná přislíbil fanouškům, kteří toho budou chtít využít, že sektor bude otevřen již ve 13:00 včetně prodeje veškerého sortimentu občerstvení. Zbytek stadionu bude zpřístupněn hodinu před výkopem.

- Budou probíhat zvýšené bezpečnostní prohlídky při vstupu na stadion, plňte tedy sektor s dostatečným předstihem. Podle vyjádření pořádajícího klubu nebudou vpuštěna objemná zavazadla včetně nadměrnějších batohů, stejně jako vlastní jídlo a nápoje.

- Upozorňujeme fanoušky, kteří dorazí do Karviné bez předem zakoupené vstupenky, že podle návštěvního řádu karvinského stadionu není přípustný pobyt fanoušků hostí mimo vyhrazený sektor. Abyste tedy předešli v takovém případě možným komplikacím, nedoporučujeme mimo sektor nosit viditelně markanty Bohemians. Žádáme všechny, aby se vyvarovali porušování návštěvního řádu, zejména co se týče pyrotechniky. Následky takového chování neponese nikdo jiný než Bohemka.

- Po utkání se hlavní část fanoušků vydá na Prahu vlakem s odjezdem v 17:41 z Karviné. Na tento spoj je pro Klokany zajištěna doprava autobusy ze stadionu na nádraží.