Bohemka TV: První gól nás položil

Kapitán Michal Šmíd a obránce Martin Dostál hodnotí zápas.

Bohemka TV: První gól nás položil

Klokani na svého sobotního soupeře vlétli a hned zkraje zápasu si připsali několik slibných příležitostí. Ovšem po první půli odešli zelenobílí do kabin s výsledkem 0:0. Rozhodující tak byla hned první branka. „Ten první gól nás položil,“ shodl se v hodnocení utkání zaskakující kapitán Michal Šmíd. „Třetí branka byly vyloženě z brejku. Výsledek je pro nás více než krutý,“ byl po zápase smutný.

Z důvodu zranění nemohl do zápasu zasáhnout stoper Krch: „Dan určitě chybí.“ Po první půli ovšem nikdo nečekal, že zápas dopadne takto. „To je neuvěřitelný,“ kroutil Šmíd hlavou.

Nejenomže Šmíd nastoupil do zápasu s kapitánskou páskou, ale byl to pro něj zároveň stý zápas v lize. „Samozřejmě jsem doufal, že ho vyhrajeme. A myslím si, že kdybychom v první půli dali gól, že bychom vyhráli,“ věřil si. „A nebo kdybychom neudělali takovou hloupou chybu na 1:0,“ dodal Šmíd. A co řekl ke kapitánské pásce? „Je to pro mě samozřejmě čest. Ale jedná se o záskok.

Před kameru Bohemka TV poté přišel i Martin Dostál. „Hodnotím to špatně. Myslím si, že jsme v první půli byli lepší. Po poločasu to bylo stále otevřené,“ začal s hodnocením. Slova měl i k ofenzivní části hry. „Jsme bezzubí. Dali jsme za poslední tři zápasy jeden gól, to je málo,“ dodal. Celý rozhovor již nyní na Bohemka TV.

Bohemka TV