Zvolte nejlepšího hráče listopadu

Hlasujte na hlavní stránce Virtuálního Ďolíčku.

Zvolte nejlepšího hráče listopadu

I přes nepříznivé výsledky v posledních zápasech jsme byli svědky individuálně povedených výkonů. Proto opět spouštíme anketu Hráč měsíce. Mládežničtí trenéři již své favority vybrali a nyní jste na řadě vy, fanoušci, abyste zvolili nejlepšího hráče A mužstva za měsíc listopad. Hlasovat můžete na hlavní stránce v již zveřejněné anketě do středečního odpoledne. Vyhlášení proběhne před sobotním utkání v Ďolíčku.

1. Michal Hubínek
Pro mladého záložníka to byl obtížný měsíc. Do utkání se Slavií ještě z důvodu zranění nezasáhl, v utkání s Teplicemi přišel do hry jako střídající hráč. A právě v závěru zápasu rozpohyboval hru Klokanů. I když to k brance nevedlo, dostal od vás po zápase vysoké známky v hlasování. V posledním utkání v Karviné již nastoupil od začátku a opět se stal důležitým článkem sestavy.

2. Dominik Mašek
V každém zápase velmi aktivní hráč. V souboji se Slavií přihrával na úvodní branku derby, ale i v ostatních zápasech hýřil aktivitou. V zápase s Teplicemi byl tvůrcem hry, nyní v sobotním utkání v Karviné si připsal hned několik příležitostí ke vstřelení branky. Bohužel jeho dalekonosné střely a přihrávky gólové uplatnění nenašly. I přesto si určitě zaslouží nominaci do ankety hráč měsíce.

3. Michal Šmíd
V úvodním utkání listopadu si připsal v Edenu svoji sedmou branku v dresu Bohemians, byl to pro něj již druhý zásah v sezoně. Otevřel tím skóre vršovického souboje. Při sobotní absenci tradičního kapitána Daniela Krcha si při svém stém zápase v lize navlékl poprvé v Bohemce kapitánskou pásku.