Na fotbal za 30 Kč nebo zadarmo!

Využijte jednu z našich výhod a doražte v sobotu na Vánoce s Klokanem.

Na fotbal za 30 Kč nebo zadarmo!

Blíží se poslední ligový zápas roku 2016 a k němu patří oblíbená fanouškovská akce Vánoce s Klokanem. Vstup na tradiční předvánoční akci bude návštěvníkům umožněn pouze s platnou vstupenkou na zápas s Plzní, nebo samozřejmě s platnou permanentní vstupenkou na sezonu 2016/17. Klub si ale připravil pro své fanoušky řadu výhod, jednu z nich můžete využít i vy!

Kdo permanentku nemá, může si vstupenkou zakoupit v předprodeji, který běží již od minulého týdne. Pro prvních dvě stě fanoušků, kteří si zakoupí vstupenku na hlavní tribunu za 230 Kč, má klub připravený voucher v hodnotě 200 Kč k využítí v internetovém obchodě MALL.CZ. Vstupenka tudíž vyjde pouze na 30 Kč. Ještě výhodněji může jít na fotbal prvních 80 žen a dětí do 150 cm, kteří příjdou v sobotu do Ďolíčku. Ti dostanou na označené pokladně vstupenku na hlavní tribunu zdarma.

V předprodeji si můžete samozřejmě zakoupit zvýhodněné vstupenky pro děti do 150 cm a pro osoby starší 70 let. Zde můžete využít 50% slevu ze vstupného ať už na hlavní tribunu nebo také do kotle. Tato zvýhodněná vstupenka vás tedy vyjde na 75 - 115 Kč.

Program začíná v Ďolíčku již v 17 hodin (více o něm v tomto článku) a rodiny s dětma by měli přijít hned na úvod programu. Nejenom, že budou moci využít vstup zdarma (ženy a děti), ale začátek programu je určen primárně pro ně. Těsíme se na vaši návštěvu.