Hrát se mělo, udělali jsme maximum!

Oficiální vyjádření k neodehrání zápasu.

Hrát se mělo, udělali jsme maximum!

"Hrát se mělo!" zní jednohlasně po odročení zápasu z útrob stadionu. Hráči i vedení Bohemians Praha 1905 chtěli proti Plzni nastoupit a rozloučit se s rokem 2016 důstojně na hřišti! Bohužel rozhodčí rozhodl, že terén není způsobilý k odehrání utkání a hrozí zranění hráčů. "Přiznáváme, že byl terén v brankovištích tvrdý, ovšem zastáváme názor, že všichni v klubu udělali maximum k uskutečnění zápasu a utkání se mělo odehrát," řekl pro klubové stránky předseda představenstva Ing. Dariusz Jakubowicz.

První předpovědi počasí byly optimistické, ovšem v pátek se změnily. Okamžitě po změně předpovědi se v Ďolíčku zapnulo vyhřívání hrací plochy. V pátek večer i v sobotu dopoledne proběhly v Ďolíčku tradiční předzápasové přípravy A mužstva a vše směřovalo k odehrání zápasu. Bohužel večerní televizní termín a šibeniční čas na vyhřátí hrací plochy nám nehrály do karet. Nakonec padlo rozhodnutí, že se zápas uskuteční v náhradním termínu.

Mrzí nás i kvůli fanouškům, že jsme se s nimi nemohli rozloučit na hřišti, a poděkovat jim tak za skvělou podporu v celém roce 2016.