Na Vánoce s Klokanem se zaplnil Ďolíček

Na oblíbenou akci dorazilo několik tisícovek fanoušků.

Na Vánoce s Klokanem se zaplnil Ďolíček

Sobotní tečka za oblíbenou a tradiční akcí Vánoce s Klokanem měla lehce hořkou a mrazivou příchuť. Ovšem celý podvečer si fanoušci užívali příjemnou předvánoční atmosféru na stadionu v Ďolíčku. Rodiny s dětmi začaly chodit již v pět hodin odpoledne, kdy se otevíral stadion ve Vršovicích. Největší úspěch měl bezpochyby sněhulák Olaf a hodně dětí se zastavovalo samozřejmě u Mikuláše, čerta a anděla.

Hojně navštěvovaný stánek byl s domácími perníčky, které si děti mohly nazdobit. Ten byl hned vedle Playstation stánků, kam v průběhu večera zavítalo několik stovek dětí. Zároveň si jeden vylosovaný šťastlivec mohl zahrát na konzoli s Filipem Blechou, talentovaným hráčem A mužstva.

Svůj stánek měl na náměstíčku i partner ligy, společnost AAA Auto. Ta si přichystala pro fanoušky Fotonaut, kde byl půl hodiny k dispozici i prezident klubu Antonín Panenka a fanoušci si mohli jako památku odnést fotografii s ním. Vrcholem doprovodného programu byl bezpochyby filharmonický sbor v čele se sólistou Vratislavem Křížem. Ti zazpívali sobotním návštěvníkům českou mši vánoční. Program jsme nakonec zakončili autogramiádou vybraných hráčů A mužstva.

Věříme, že si fanoušci náš sobotní předvánoční program užili, i když byl večer zakončen zrušeným zápasem. Tím ovšem Vánoce s Klokanem nekončí. Sledujte naše stránky a především naši klubovou televizi Bohemka TV na YouTube kanále. Od 6. do 24. prosince budou VÁNOCE S KLOKANEM pokračovat v multimediálním světě - tedy na našich internetových stránkách. Máte se určitě na co těšit!