Výsledky listopadového hlasování o hráče měsíce

Představení mládežnických výherců.

Výsledky listopadového hlasování o hráče měsíce

V listopadu proběhla klubová anketa "Hráč měsíce" naposledy v tomto roce. V kategorii "Muži" jste měli možnost hlasovat pouze vy, fanoušci. V ostatních kategoriích vybírali zodpovědní mládežničtí trenéři.

Hráč měsíce listopadu Dominik Mašek
Hráč měsíce listopadu Dominik Mašek
Do nominace u A mužstva se dostali záložníci Dominik Mašek a Michal Hubínek, kterédoplnil obránce Michal Šmíd. V hlasování na internetových stránkách zvítězil prvně jmenovaný Mašek, pro kterého to bylo první vítězství v této anketě. Mládežničtí trenéři poté vybrali další tři výherce. I když si vybraní hráči neužili předávání před zaplněnými tribunami stadionu, určitě si zaslouží představení alespoň na tom Virtuálním Ďolíčku.

Dorost – Petr Vacík
Datum narození: 13. 10. 1997
Věk: 19 let
Post: obránce
Trenér Vladimír Hruška:Je to hráč s budoucností a zodpovědný svým přístupem. V utkáních podával velmi dobré výkony a dokáže se i prosadit při standardních situacích. Pohyblivý hráč, který se nedá tak snadno obejít, snaží se odebírat míče čistým způsobem, tedy bez zbytečných faulů. Je ale i konstruktivní s poměrně přesnou přihrávkou i na větší vzdálenost. Každé utkání se snaží o co nejlepší výkon a je příkladem pro ostatní hráče. Navíc je to kluk do party, oblíbený."

Hráči měsíce listopadu
Hráči měsíce listopadu
Žáci – Ondřej Matějka
Datum narození: 12. 7. 2002
Věk: 14 let
Post: brankář
Trenér Jakub Harant:Ondra podává po celou podzimní část sezony výborné výkony. "Wendys" umí tým podržet skvělými zákroky, rád likviduje velká šance soupeře, poslední dobou udělal i velký pokrok v rozehrávce a ve spolupráci s obrannou čtyřkou. Jeho výkonnostní růst v posledních dvou letech hledejme v jeho pracovitosti a chuti do tréninků a také v brankářských trénincích, které absolvuje minimálně dvakrát týdně v Kolodějích v Brankářské akademii Radka Sňozíka, se kterou mládež Bohemky dlouhodobě úspěšně spolupracuje. Odměnou za dřinu je Wendysovi nejen toto ocenění, ale také dvě pozvánky na kempy nově se rodící reprezentace České republiky kategorie U15. Bohemka dlouho neměla v bráně A týmu odchovance mládeže - pokud Wendysovi vydrží chuť do tréninku, nevidím důvod, proč by volba neměla padnout právě na něj."

Přípravky – Jaromír Kupera
Datum narození: 14. 5. 2009
Věk: 7 let
Trenér Roman Krejčí: Jarda je vždy připravený na tréninku i v zápase podat co nejlepší výkon. Snaha, píle, rychlost a bojovnost, to jsou jeho největší přednosti. Zápasy pro něj jsou velkou zábavou a skvěle ukazuje, co se v nich naučil. Jeho kličky á la Zidan by mohli závidět i hráči vyšších kategorií. Abych nezapoměl, je v kolektivu oblíben a parta ročníku 2009 i s Járou se každým tréninkem i zápasem velmi zlepšuje. Přeji Járovi dobrou fotbalovou formu, ať se mu daří i mimo hřiště."