Informace ke vstupenkám na Plzeň

Jak bude klub vyměňovat vstupenky, případně vracet peníze za lístky?

Informace ke vstupenkám na Plzeň

Fanoušky, kteří mají zájem vyměnit si své vstupenky na případný náhradní termín utkání s Plzní, budeme informovat okamžitě po oznámení náhradního termínu utkání zde na internetových stránkách bohemians.cz. Neodehraným zápasem se bude ve čtvrtek 8. prosince zabývat Disciplinární komise Ligové fotbalové asociace.

Klub Bohemians Praha 1905 bude od pondělí 12. prosince přijímat požadavky na vrácení vstupného ve fanshopu v otevírací době prodejny. Fanoušci, kteří si zakoupili lístky na stadionu ve Vršovicích v předprodeji, případně v den zápasu na pokladnách, mohou vstupenky vracet do 26. února 2017. Tedy do víkendu, kdy je na programu první jarní domácí zápas sezony. Vstupenku je nutné předložit a odevzdat přímo ve fanshopu.

Kdo si zakoupil vstupenky na sobotní zápas přes internetovou síť Ticketportal, musí vrácení peněz řešit přímo s tímto prodejcem. Vstupné zakoupené na prodejním místě Ticketportalu se vrací výhradně na místě, kde byla vstupenka zakoupena. Při platbě vstupenek prostřednictvím internetu vstupné vrací vyhradně centrální kancelář Ticketportal.cz návratovou transakcí na tentýž účet (platební kartu), z něhož byly vstupenky uhrazeny. O vrácení vstupného není třeba žádat, návratová transakce bude provedena automaticky. Zákazníci, kteří vstupenky zaplatili na základě předchozí fakturace (daňového dokladu), obdrží refundaci vstupného bankovním převodem. Pro uplatnění nároku na vrácení vstupného je třeba zaslat na adresu Ticketportal, Politických vězňů 934/15, Praha 1, 110 00, Czech Republic: příslušný daňový doklad, informace o bankovním účtu zákazníka (Banka, IBAN) a platné vstupenky.

Fanoušci FC Viktorie Plzeň se vstupenkou do sektoru D (vlajkonoši hosté) mohou zažádat o vrácení peněz ve fanshopu přímo na stadionu ve Štruncových sadech.

Abychom ulehčili situaci pro mimopražské fanoušky, nabízíme vrácení peněz na účet po zaslání vstupenky na náš stadion. Tyto vstupenky, prosím, zasílejte poštou v obálce na adresu: Bohemians Praha 1905, Vršovická 1489/31, Praha 10, 101 00. V obálce musí být zakoupená vstupenka a čitelně napsané číslo účtu, kam požadujete peníze za vstupenku vrátit.

Se vstupenkou vydanou na sobotní zápas 3. prosince 2016 nebudou fanoušci vpuštěni na stadion při případném náhradním termínu utkání.

The supporters from abroad had also bought tickets for Saturday´s match against Viktoria Plzeň. In this case, fans who want their money back from tickets bought should send the tickets back to: Barbora Bendová, Bohemians Praha 1905, Vršovická 1489/31, Praha 10, 101 00, Česká republika. The envelope should include the bought ticket and readable IBAN code from your account, the name and address of your bank and BIC/SWIFT code. The cashback is available until 26th of February 2017.