Disciplinárka udělila Bohemce pokutu 350.000 Kč

Nesehrané utkání proti Viktorii Plzeň se bude opakovat na jaře.

Disciplinárka udělila Bohemce pokutu 350.000 Kč

Po téměř dvě hodiny trvajícím jednání vynesla dnes Disciplinární komise Ligové fotbalové asociace verdikt ohledně nesehraného sobotního utkání Bohemky proti Viktorii Plzeň. Stejně tak učinila rozhodnutí v ostatních disciplinárních řízeních vedených proti našemu klubu, týkajících se chování fanoušků Klokanů během venkovních zápasů v Edenu a Karviné.

Ve věci odloženého utkání udělila DK Bohemce pokutu ve výši 350.000 Kč, neboť domácí klub nevyužil z jejího pohledu všechny možnosti k přípravě ideální hrací plochy. Vedení klubu však zvažuje v této věci další kroky.
Samotné utkání proti Plzni bude odehráno v náhradním termínu. Z prvotní komunikace mezi kluby vyplývá, že by to měla být nejspíše některá středa v první polovině měsíce března 2017. Tato informace je důležitá i z hlediska vracení vstupenek z neodehraného zápasu, veškeré nyní známe informace o režimu vstupenek se dočtete v tomto článku. Informace upřesníme po zveřejnění termínu opakovaného utkání.

Dále řešili členové disciplinární komise s přítomnými zástupci Bohemky prohřešky diváků ve dvou zápasech, na Slavii a v Karviné. Nakonec bude muset Bohemka zaplatit 50.000 Kč, a to zejména za vhazování předmětů na hrací plochu a používání pyrotechniky, které je na ligových utkáních zakázáno.