Tipsport ligu odstartuje Bohemka

Dnes proběhla na Vyšehradě tisková konference.

Tipsport ligu odstartuje Bohemka

Bohemka se i letos zapojí do zimního turnaje s názvem Tipsport liga. A právě Klokani odehrají spolu s Hradcem Králové úvodní duel letošního dvacátého ročníku zimní ligy. Spolu s Bohemians budou ve skupině A také již zmíněný Hradec, Příbram a druholigové Táborsko. Výhodou pro fanoušky je, že dva zápasy Klokanů se odehrají v sobotu dopoledne. Úterní duel s druholigovým zástupcem skupiny odvysílá v živém přenosu televizní stanice ČT Sport.

Zbylé skupiny jsou v následujícím složení: B – Mladá Boleslav, Liberec, Jablonec, Varnsdorf; C – Brno, Pardubice, Znojmo, Skalica (SK); D – Vítkovice, Frýdek-Místek, Poprad (SK), Bielsko-Biala (POL).

Zastávám názor, že v přípravných zápasech je potřeba dát prostor všem hráčům mužstva,“ sdělil novinářům svůj pohled trenér Miroslav Koubek. A že letos bude turnaj doopravdy zimní, značí i odhady sobotního počasí, kdy čeká Bohemku úvodní zápas. „Předpověď na víkend je nepříznivá,“ přitakává Koubek. „Musíme se dobře rozcvičit a namazat,“ dodal s úsměvem na rtech lodivod Klokanů.

Na všechny zápasy Bohemky v Tipsport lize platí vstupné 50 Kč. Osoby do 18 let mají vstup na utkání zdarma. Areál Slavoje Vyšehrad se otevře vždy hodinu před zápasem.

Zápasy Bohemians ve skupině:
7. ledna - 11:00 – Bohemians Praha 1905 x FC Hradec Králové (TV Tipsport)
17. ledna – 13:00 – FC MAS Táborsko x Bohemians Praha 1905 (ČT sport)
21. ledna – 11:00 – Bohemians Praha 1905 x 1.FK Příbram (TV Tipsport)