Junioři zahájili přípravu

Svěřenci trenéra Vladimíra Hrušky měli dnes první trénink.

Junioři zahájili přípravu

Ve čtvrtek začala zimní příprava i hráčům juniorského celku. Devátý celek aktuálního ročníku Juniorské ligy zahájil rok 2017 na hřišti Horních Měcholup, kde bude mít přes zimu své útočiště. Někteří hráči ještě doléčují šrámy z podzimní části soutěže, Antonín Vaníček byl na zimní přípravu přeřazen do A mužstva. Naopak brankář Adam Dařina po delším zranění zahájí přípravu s juniorkou.

Svěřence trenéra Vladimíra Hrušky čekají čtyři přípravné zápasy, vždy v sobotu na umělé trávě Horních Měcholup. 14. ledna proti domácímu celku Měcholup (10:00), 21. ledna proti B mužstvu Táborska. O týden později se střetnou s loňským přemožitelem Příbrami a Baníku Ostrava z MOL Cupu, třetiligovému Litoměřicku. Příprava bude pokračovat 4. února proti Chomutovu, týden před startem ligy bude na programu generálka. Soupeř se v současné době řeší. Ligu odstartuje juniorský celek doma se Spartou s největší pravděpodobností v pondělí 20. února (v současné době nepotvrzeno).

Junioři zahájili přípravu v následujícím složení:
Brankáři: Adam Dařina, Martin Došek, Jan Šrámek.
Obránci: Vojtěch Brak, Jan Hořák, Karel Charvát, Jakub Káš, Petr Rothe, Jan Šetina, Petr Vacík.
Záložníci: Adam Fotr, Peter Horizrál, Dominik Kostka, Filip Kučera, Tomáš Přibyl, Antonín Vaníček (nyní u A mužstva), David Věchtík.
Útočníci: Roman Artemuk, Jakub Grohmann.