Bohemka TV: Utkání mělo úroveň

Zápas hodnotí Martin Dostál a trenér Miroslav Koubek.

Bohemka TV: Utkání mělo úroveň

První duel roku 2017 Klokani zvládli, oplatili Hradci podzimní porážku a připsali si vysokou výhru 3:0. První gól vstřelil krajní obránce Martin Dostál: "Jsem vždy spokojený, když dám branku. Ještě se nám povedlo vyhrát, takže po prvním utkání jsem byl spokojený." Navíc hráči nastoupili v novém rozestavení s pěti obránci. "Hrálo se mi dobře. Tím, že prakticky vzadu zůstavali vždy tři stopeři, tak jsme mohli s Milanem Havlem více útočit. Dnes nám ten systém seděl. Budeme to pilovat dále, je to pro nás něco nového," okomentoval novinku Dostál.

Problémem mohlo být i velmi mrazivé počasí. "Rozcvička na hřišti byla kratší, rozcvičili jsme se již na stadionu," nastínil předzápasový program hráčů zelenobílých. V závěru dodal v krátkosti hodnocení dnešního duelu: "Myslím si, že se nám hrálo celkem dobře. Mělo to úroveň."

"Měl jsem z toho lehce obavy, pokud jde o počasí. Jsem rád, že se to obešlo bez újmy," začal trenér Miroslav Koubek optimisticky a okamžitě pokračoval: "Vždy je potěšitelné, když nový rok zahájíte vítězstvím. Myslím si, že bylo zasloužené." Po prvním dějství vedli Klokani již o dvě branky, trenér možná i proto hodnotil tuto pasáž pozitivněji. "Z hlediska porovnání poločasů byla první půle lepší. Ale i mladí chlapci si vedli zdatně," pochválil mladé hráče.

A že Klokani nastoupili v novém rozestavení? "Vy jste si toho všimli, já jsem to nechtěl komentovat. Zkoušíme různé modely, to je jeden z nich," sdělil pro klubovou televizi. Oba rozhovory můžete vidět na Bohemka TV.

Bohemka TV