S Táborskem o první místo

Zítra pokračuje pro Bohemku zimní Tipsport liga.

S Táborskem o první místo

Po prvním kole má Bohemka společně s Táborskem shodně po třech bodech. Klokani dokázali porazit v úvodním duelu Tipsport ligy Hradec Králové rozdílem třídy (3:0), druholigové Táborsko si zase poradilo s Příbrami (2:0). V úterý budou tedy fanoušci svědky boje o první příčku v tabulce. Právě úterní zápas může hodně napovědět ohledně postupu do finálové skupiny zimní Tipsport ligy, ovšem vítězství stále nebude stoprocentně zaručovat postup do finálové skupiny zimní Tipsport ligy.

Klokani budou mít v nohách týdenní kondiční soustředění v Břízkách na severu Čech, kde si zpestřili přípravu středečním "závodem" na běžkách. Po sobotním návratu do Prahy je čeká pondělní odpolední trénink na hřišti Tempa, zítra poté již samotný zápas. Přípravný zápas si do svého vysílání zařadila televizní stanice ČT sport s přímým přenosem od 13 hodin.

Pro fanoušky, kteří budou chtít přijít podpořit Bohemku přímo na stadion, se otevře areál na Vyšehradě (ulice Mikuláše z Husi) hodinu před výkopem. Vstupné je stanoveno na 50 Kč, osoby mladší 18ti let mají vstup na stadion zdarma.