Klokani odletěli do Turecka

Hráči A mužstva dnes z Ďolíčku vyrazili do Antalye.

Klokani odletěli do Turecka

Klokani dnes brzo ráno vyrazili z Ďolíčku na Letiště Václava Havla, odkud v deset hodin odletěli přes Istanbul do Antalye. Cesta na hotel bude trvat bohemácké výpravě přes osm hodin. Stejně jako na začátku loňského roku bude Bohemka bydlet ve městě Lara, přibližně patnáct kilometrů od letiště v Antalyi. Útočiště naleznou hráči v moderním resortu Concorde De Luxe ležící u pláže.

Klokani odletěli na soustředění do Turecka
Klokani odletěli na soustředění do Turecka
V Turecku budou hráči trénovat jedenáct dní, návrat je naplánován na příští sobotu. Dle současné předpovědi bude po celou dobu v letovisku panovat ideální počasí pro přípravu prvoligového mužstva. Pravidelné reportáže budete moci sledovat nejenom zde na oficiálních stránkách, ale samozřejmě i na sociálních sítích: Facebook, Instagram, YouTube a Snapchat. Ze zápasů budete dostávat aktuální zpravodajství i na Twitteru.

Na programu jsou tři mezinárodní utkání. V sobotu 4. února s MTK Budapest, v úterý 7. února s Randers a na závěr v pátek 10. února s Oleksandrijí.

Do Turecka nakonec odletěl třiadvacetičlený kádr. Jak jsme již informovali včera zde na Virtuálním Ďolíčku, ve výpravě chybí zraněný Martin Hašek, kterého dnes čeká magnetická rezonance, která odhalí rozsah poškození pochroumaného menisku. Zdravotní stav Siima Lutse naopak dovolil cestu na soustředění, v Turecku bude ovšem převážne rehabilitovat. V letadle nebude Tomáš Čížek, který se rozhodl dále nepokračovat v Bohemce a bude se nyní připravovat s juniorkou. Sportovní vedení se bude zabývat jeho odchodem po návratu ze soustředění.

A mužstvo doplnili pro turecké soustředění i mladí hráči z mládeže Bohemians. Součástí výpravy je záložník Antonín Vaníček a obránce Vojtěch Brak z juniorského celku a brankář Jan Fiala z dorostenecké kategorie U19.

Kompletní seznam hráčů pro soustředění v Turecku:
Brankáři: Martin Berkovec, Jan Fiala, Tomáš Fryšták.
Obránci: Petr Buchta, Vojtěch Brak, Martin Dostál, Milan Havel, Daniel Krch, Milan Nitrianský, Michal Šmíd, Michal Švec.
Záložníci: David Bartek, Tomáš Berger, Filip Blecha, Michal Hubínek, Josef Jindřišek, Milan Jirásek, Siim Luts, Dominik Mašek, Antonín Vaníček.
Útočníci: Jevgenij Kabajev, Jan Kuchta.