Nájemní smlouva na deset let podepsána!

Zástupci Bohemky dnes na magistrátu stvrdili klíčovou smlouvu.

Nájemní smlouva na deset let podepsána!

Dnes odpoledne byla podepsána Smlouva o smlouvě budoucí nájemní mezi Hlavním městem Praha a Bohemians Praha 1905. Klokani tak mají stvrzenu jistotu působení v Ďolíčku na dalších deset let.

Za klub smlouvu v budově magistrátu podepsali dva nejvyšší funkcionáři, předseda představenstva Ing. Dariusz Jakubowicz a místopředseda představenstva Mgr. Petr Svoboda.

Tato smlouva pro Bohemku znamená, že v okamžiku dokončení převodu nemovitosti na nového majitele, Hlavní město Prahu, začne okamžitě platit nájemní smlouva. Klub se tak neocitne v žádném právním vakuu, smluvní nájemní vztah automaticky přejde na Hl. m. Prahu. Pro Bohemku je tento dokument zásadní i z hlediska doložení podoby nájemní smlouvy v licenčním řízení LFA na novou ligovou sezónu.

Stvrzení podoby nájemní smlouvy je zásadní i pro magistrát, neboť byl jednou z podmínek stanovených zastupitelstvem pro realizaci vlastní koupě stadionu. Nyní již tedy v dalším kroku bude možné podepsat kupní smlouvu mezi Hl. m. Prahou a stávajícím vlastníkem objektu. Pokud vše poběží bez problémů, můžeme čekat, že v průběhu měsíce dubna by již mohl být zapsán v katastru nemovitostí nový vlastník Ďolíčku - Hlavní město Praha.