Bohemka TV: Jen tak to plácnul

Derby hodnotí Berkovec s Markovičem.

Bohemka TV: Jen tak to plácnul

Klokani předvedli na Letné v úvodním kole jara kvalitní výkon, ovšem nakonec si do Ďolíčku neodvezli ani bod. Díky perfektní střele Čermáka si Sparta zajistila tři body do tabulky. "Najednou tam byl sám, jen tak to plácnul. Já jsem bohužel stál tam, kde byl míč nejvíce nade mnou a poté začal padat do brány," litoval inkasované branky Martin Berkovec. "Sparta neměla nic. Bohužel jedna střela, jeden gól," jasně zhodnotil výkon Sparty v dnešním derby. "Měli jsme minimálně na bod. V závěru jsme měli tlak a Sparta to jen odkopávala," poukázal na průběh závěrečných minut.

V sestavě trenéra Koubka se objevil i Miroslav Markovič. "Po dlouhé době jsem hrál opět zápas v základní sestavě," byl rád, že právě on dostal důvěru v dnešním utkání. "Odvedli jsme dobrý výkon, kterému chyběla jenom vstřelená branka," pokračoval v hodnocení srbský útočník. I on zhodnotil moment ze 36. minuty: "To byla perfektní střela, to nešlo chytat."

Trenér Koubek své svěřence o poločasové přestávce chválil. "Potřebovali jsme pokračovat v tempu. Myslím si, že druhý poločas byl ještě lepší," potvrdil Markovič. Právě na začátku druhého dějství mohl on srovnat skóre. "Máša mi to perfektně posunul a já šel sám na brankáře. Útočník to musí dávat, beru to na sebe," uzavřel smutně.

Oba rozhovory můžete vidět již nyní na Bohemka TV.

Bohemka TV