Tipujte s Fortunou a vyhrajte až 2 500 Kč

Soutěž probíhá na Facebook stránkách Bohemians.

Tipujte s Fortunou a vyhrajte až 2 500 Kč

Před malou chvílí byla zveřejněna tipovací soutěž na Facebook stránkách Bohemky a zapojit se do ní můžete i vy! Podívejte se na náš Facebook a reagujte v komentářích pod příspěvkem se soutěží. ZAPOJTE SE ZDE!

Pravidla tipovací soutěže:
1) Tipuje se přesný výsledek v utkání Bohemians Praha 1905 – 1.FC Slovácko a jako doplňkový tip střelce poslední branky Bohemky.
2) Každý uživatel může tipovat pouze jednou a svůj tip nesmí zpětně editovat. Tip musí být přidán nejpozději do začátku zápasu.
3) Výherci se stává pět uživatelů, kteří správně trefí přesný výsledek utkání a zároveň střelce poslední branky týmu Bohemky. V případě, že přesný výsledek a jméno posledního střelce Bohemky trefí více než pět soutěžících, rozhoduje o výhercích čas podání tipu (čím dříve, tím lépe). V případě, že přesný výsledek utkání a jméno posledního střelce Bohemky trefí přesně pět nebo méně soutěžících, rozdělí si výhru 2 500 Kč rovným dílem. V případě, že nikdo netrefí přesný výsledek a posledního střelce Bohemky, není cena udělena.
4) Výhra je v podobě bonusu na sázkařské konto u společnosti Fortuna, je nepřenosná a podmínkou připsání výhry je vlastnictví Karty fanouška Bohemians od společnosti Fortuna. Výhra bude v takovém případě připsána výherci na jeho herní účet vedený u Fortuny a to nejpozději 16 pracovních hodin od času, kdy zástupce Bohemians Praha 1905 oznámí klientská čísla výherce (výherců) pověřenému zástupci Fortuny.
5) Nemáte-li účet u Fortuny, registrujte se na www.ifortuna.cz/cz/registrace/index.html a požádejte na pobočce o Kartu fanouška Bohemians.
6) Výherce soutěže je povinen předat své klientské číslo pro připsání výhry pomocí soukromé zprávy na síti Facebook klubu Bohemians Praha 1905 nejpozději do 1 týdne od vyhlášení výsledků soutěže, jinak nárok na výhru propadá.
7) Soutěže se mohou zúčastnit pouze osoby starší 18 let.