Výsledkový servis z 25. února - 5. března

Jak se povedl nejstaršímu dorostu vstup do sezony?

Výsledkový servis z 25. února - 5. března

Dorostenci zahájili jarní část sezony výhrou na Žižkově, na kterou navázali poté na "domácí" půdě proti Benešovu vysokým vítězstvím. Nyní v tabulce drží tříbodový náskok na druhou Slavii.

U19
FK Viktoria Žižkov - Bohemians Praha 1905 0:1 (0:0)
Branka: 50. Vrána.
ŽK: Václavík.
Bohemians Praha 1905: Fiala - Václavík, Malý, Lukeš, Stojanovski - Le Tuan, Gregor O., Buneš (86. Duong) - Mareš (66. Jaroš), Begič (71. Novotný), Vrána.
Hodnocení trenéra Kordy: "V prvním jarním kole jsme na hřišti Viktorky začali nepřesně a trvalo nám 20 minut, než jsme se dostali do hry. Šance v závěru poločasu jsme ještě neproměnili. Po přestávce jsme šli brzo do vedení brankou Vrány a nadále jsme byli aktivnější. Protože jsme však žádnou další příležitost neproměnili, museli jsme hlídat těsné vítězství až do závěrečných minut."

U19
Bohemians Praha 1905 - SK Benešov 5:1 (2:0)
Branka: 16. Buneš (Le Tuan), 64. Begič (Jaroš), 81. Novotný (Hlinák), 85. Novotný (Farkaš), 85. Vrána (Melíšek) - 53. Popelka.
ŽK: Václavík, Hlinák.
ČK: 90.+1. P. Vala.
Bohemians Praha 1905: Fiala - Jaroš, Vala P., Malý, Václavík - Le Tuan, Buneš (71. Farkaš), Gregor O. (53. Nátr) - Vrána (84. Melíšek), Begič (80. Novotný), Mareš (59. Hlinák).
Hodnocení trenéra Daniela Kordy: "V domácím utkání jsme šli rychle do dvoubrankového vedení a hosty z Benešova jsme přehrávali a vytvářeli jsme si další brankové příležitosti. Před poločasem jsme polevili v koncentraci a pustili soupeře do hry. Hosté na začátku druhé půle zaslouženě snížili a vytvořili si i další příležitosti. Naštěstí jsme byli produktivnější a dokázali jsme vstřelit další branky, které utkání rozhodly."