Virtuální Ďolíček zezelenal

Nové webové stránky mají nyní dvě barevné verze.

Virtuální Ďolíček zezelenal

Tři týdny po spuštění nového designu oficiálních klubových stránek přichází další vylepšení. Virtuální Ďolíček má nově dvě barevné palety a každý návštěvník a fanoušek si může na stránkách vybrat tu pro něj příjemnější. V základní barevné verzi je zelená hlavička a patička. Komu více vyhovují celozelené stránky, může si právě v patičce Virtuálního Ďolíčku na tuto verzi přepnout. Stačí dole na stránkách kliknout na odkaz "přepnout barevnou paletu".

Možnost přepnutí barevné verze je v patičce webu
Možnost přepnutí barevné verze je v patičce webu
V případě, že budete v době provedení této změny na Virtuálním Ďolíčku přihlášeni pod svým uživatelským jménem, tato změna se automaticky uloží právě k vašemu nicku. Tudíž při vašem dalším přihlášení na jakémkoliv přístroji se tato změna okamžitě projeví. Barevná obměna se samozřejmě týká i mobilního zobrazení, ovšem zde zůstalo pro přehlednost vyjíždějící menu na bílém pozadí. Změnu pozadí mohou samozřejmě využít i neregistrovaní a nepřihlášení uživatelé. Tato změna se jim uloží do cookies daného internetového prohlížeče.

Virtuální Ďolíček se samozřejmě i po spuštění nové verze na konci února stále vyvíjí a díky iniciativě Antonína Jelínka, několikaletého webmastera, dále rozvíjet bude. V poslední době se pracovalo převážně na vychytání drobných nedostatků spojených se spuštěním právě nového designu. Jestli narazíte při svém brouzdání na nových stránkách na chyby, budeme rádi za informování. Využít můžete hned několik kanálů - diskuzní fórum, Facebookové stránky, či e-mailové adresy (v kontaktech klubu).