Bohemka TV: Podržel nás Fryšty

Miroslav Markovič a Petr Buchta hodnotí zápas pro klubovou televizi.

Bohemka TV: Podržel nás Fryšty

Před kameru Bohemka TV přišel jako první Miroslav Markovič. "Dneska nás čekal tvrdý a těžký zápas," začal s předzápasovým očekáváním. "Dostali jsme červenou a to nám zhoršilo situaci," okomentoval situaci z první půle. "Jsem rád a musím pochválit kluky vzadu, kteří dnes makali na dvě stě procent. Dnes jsme to odbojovali, trochu i se štěstím a jsme rádi za bod," uzavřel úvodní hodnocení.

Jak těžké je pro útočníka hra v oslabení? "Je to samozřejmě těžší, když je nás o jednoho méně. Musel jsem čekat na dlouhé míče a porvat se s obránci. Mohl jsem vyhrát více soubojů a podržet míč," okomentoval hrotový hráč Bohemians. Právě on se i v oslabení objevil v největší příležitosti Klokanů. "Ve středu pole jsem vyhrál souboj a šel na Kijanskase. Co jsem udělal špatně, že jsem měl jít na levou stranu. Já si to chtěl zaseknout na pravou. Poté se vrátil Zavadil, byli tam už dva a já nedokázal vystřelit."

Speciální zápas to byl i pro druhého bývalého hráče Zbrojovky. "Vzhledem k vývoji utkání byl zápas hodně těžký. Bodu si musíme vážit," začal Petr Buchta. Poté začal hodnotit ofenzivní sílu soupeře, konkrétněji hru útočníka Řezníčka. "Je nepříjemný, silný v soubojích a hraje tvrdě. Je složité proti němu hrát." Klokani dokázali opět udržet nulu vzadu. "Dnes to nebyla až tak zásluha obrany, ale spíše Fryštyho. Podržel nás, poté tam byla tyčka, takže dnes i se štěstím."

Bohemka TV