Vstupenky na Plzeň mizí v předprodeji

Hlavní tribuna je na středeční zápas téměř vyprodaná.

Vstupenky na Plzeň mizí v předprodeji

Středeční dohrávka s Viktorií Plzeň se nezadržitelně blíží a fanoušci rychle zkupují vstupenky na 16. kolo ePojisteni.cz ligy. "Nyní zbývá kolem 20 kusů vstupenek do sektoru A5 a 150 lístků do sektoru A1. Na tribunu C je k mání také posledních 20 vstupenek. Hlavní tribuna tedy bude pravděpodobně ještě před utkáním vyprodána," informuje Svatoslav Baťa na oficiálních klubových sociálních sítích. "Do kotle je k mání ještě kolem 1000 vstupenek," dodává osoba zodpovědná za komunikaci s fanoušky.

Předprodej lístků probíhal již od začátku března na internetových stránkách Ticketportalu a na prodejně fanshopu v Ďolíčku. Upozorňujeme znovu všechny fanoušky, že na středeční utkání dohrávky 16. kola NEPLATÍ vstupenky z prosince! Majitelé těchto vstupenek měli možnost vrácení, či výměny za nové a platné vstupenky. U většiny případů se tak i stalo a věříme, že se tato informace dostala mezi všechny držitele neplatných vstupenek.

Stadion se ve středu 15. března otevře hodinu před zápasem a pokladny budou doprodávat zbylé vstupenky. V současné době tedy není ještě jasné, zda-li se otevřou pokladny i na hlavní bráně. Lístky do sektoru hostů se prodávaly v Plzni a v den zápasu půjdou případně do prodeje pouze zbylé vstupenky, ovšem pouze v případě, že nedojde k jejich doprodeji v západočeské metropoli.