Výsledkový servis z 11. března

Svoji soutěž zahájili i starší žáci.

Výsledkový servis z 11. března

Klokani bohužel o minulém víkendu výsledkově nezvládli své zápasy v soutěžích, devatenáctka prohrála na penalty, starší žáci shodně prohráli na Strahově o dvě branky. Více v souhrnu níže.

U19
FK Meteor Praha VIII - Bohemians Praha 1905 1:1 (1:1), 5:3 na pen.
Branky: 8. Vetešník - 35. Begič (Jaroš).
Bohemians Praha 1905: Kouba (72. Fiala) - Jaroš, Lukeš, Malý (81. Farkaš), Václavík - Buneš (56. Novotný), Le Tuan, Nátr - Hlinák (66. Duong), Vrána, Begič (86. Gregor O.).
Hodnocení trenéra Kordy: "Utkání začalo s několika nepřesnostmi na obou stranách, a tak se po našem zaváhání při standardní situaci dostali domácí do vedení. Postupně jsme začali domácí přehrávat, ale byli jsme dlouho nepřesní ve finální fázi. Vyrovnali jsme až po pěkné akci po pravé straně ke konci poločasu. Ve druhém poločase jsme začali aktivně, ale bez gólového efektu. Domácí se v závěru zlepšili a neproměnili několik příležitostí."

U15
AC Sparta Praha - Bohemians Praha 1905 2:0 (2:0)
Branky: 7. Žížala, 35. Šilhart.
Bohemians Praha 1905: Matějka - Koutský (50. Spizzirri), Vott, Hodouš, Mareš - Kadlec, Švestka (55. Zach), Novák - Hollmotz (36. Havránek), Keller (36. Kankara), Vacek (50. Knap).
Hodnocení trenéra Jakuba Haranta: "Kluci na Spartě předvedli dobrý výkon. Bohužel jsme se nevyvarovali několika chyb, které Sparta potrestala. Herně se nám vstup do jara vydařil, výsledky snad přijdou v dalších kolech."

U14
AC Sparta Praha - Bohemians Praha 1905 2:0 (1:0)
Branky: 2. Walter, 56. Kadlec.
Bohemians Praha 1905: Špitálský - Müller, Janovský, Bína, Broda - Lilling, Kohoutek (50. Bareš), Muška (36. Hýsek) - Šimunič (56. Janoševič), Peterka, Bukovaz (45. Těšínský)
Hodnocení trenéra Martina Lillinga: "Do utkání jsme bohužel nevstoupili dobře a hned po první ztrátě míče ve středu hřiště přišel rychlý kontr domácích a Sparta vedla 1:0. Po té kluci zhruba do 25. minuty drželi se Sparťany krok, ale ve zbytku prvního poločasu a po celý druhý jsme už byli pouze diváci a sparingpartneři domácích borců. A můžeme být rádi, že výsledkem byla pouze dvougólová prohra. Chyběla nám odvaha, chyběla nám touha, chyběla nám kvalita. Marně přemýšlím, co nám nechybělo...Ve druhé půli jsme podali skutečně podprůměrný výkon a jen běhali bez míče."