Bohemka TV: Udělali jsme jenom jedinou chybu

Milan Jirásek a Dominik Mašek hodnotí zápas s Plzní.

Bohemka TV: Udělali jsme jenom jedinou chybu

Do sestavy se pro středeční zápas vrátil záložník Milan Jirásek, který pro fanoušky zhodnotil zápas: "Snažili jsme se Plzeň napadat, hrát aktivně. Myslím si, že nám to vycházelo." Ovšem i přes aktivnější přístup přišla porážka. "Udělali jsme jednu chybu a dostali jsem gól. Do šancí jsme se dostávali, ale nejsme schopni je proměnit," pokračoval.

Inkasovaná branka přišla již zkraje zápasu. "Míč jsme odrazili z vápna, ale Hořava to vrátil a trefil útočníka a on to dal k tyči," popsal moment z osmé minuty středeční dohrávky. "Oproti těm zápasům předtím jsme se dostávali více do šancí. Nejsme schopni z nich dát gól a prorvat to do brány," dodal na závěr.

"Po herní stránce to byl náš nejlepší zápas na jaře, bohužel jsme ale zase nedali gól," začal s hodnocením pro klubovou televizi Dominik Mašek. "Celý zápas jsme tlačili, ale zase jsme nedali gól. Je to už strašně dlouhý," připomněl již sérii trvající přes 700 minut bez vstřelené branky. "Výsledková mizérie, především gólová, pokračuje," smutnil Mašek.

Zápas byl pro Klokany fyzicky velmi těžký. "Bylo to extrémně náročné," shoduje se ofenzivní hráč Bohemians. "Celý zápas jsme jezdili. Myslím si, že jsme to odmakali na hranici našich možností," doplnil svůj pohled. Oba rozhovy již na Bohemka TV.

Bohemka TV