Bohemka TV: Vymlouvat se na úbytek sil nemá cenu

Včerejší zápas hodnotí Martin Dostál a Miroslav Markovič.

Bohemka TV: Vymlouvat se na úbytek sil nemá cenu

"Začali jsme skvěle, vedli jsme 1:0. Myslím si, že první půli jsme hráli dobře," začal s hodnocením Martin Dostál. "Ve druhé půli přišlo šťastné vyrovnání a poté to Dukla bohužel otočila. Na vyrovnání jsme se nezmohli," pokračoval smutně obránce Klokanů. "Konečně jsme vstřelili branku, ale máme zase prd," litoval nedělního výsledku.

Dostál se na úbytek sil nechtěl vymlouvat. "Já mám raději, když více hrajeme. Vymlouvat se na nedostatek sil nemá cenu." Klokani v úvodu utkání předváděli dobrý fotbal, ovšem ve druhé půli Dukla výsledek otočila a odvezla si na Julisku všechny tři body. "Nepovedená střela, která trefila Holendu do paty a poslal to do protipohybu. A druhá branka ze standardky, to je samozřejmě chyba," popsal inkasované branky Dostál.

Hodnotit zápas přišel pro klubovou televizi i Miroslav Markovič. "Dukla v závěru vytvořila tlak, ale to jsme dokázali přežít," začal s hodnocením závěrečné pasáže první půle. Klokani se dočkali i první jarní úspěšné trefy. "Ke mně se to odrazilo a já se to snažil jen trefit k tyčce," popsal situaci z první minuty zápasu. "Je škoda, že jsme dnes nedokázali udržet alespoň bod," litoval Markovič.

Oba rozhovory můžete vidět na Bohemka TV.

Bohemka TV