Pět Klokanů v reprezentaci

Hráči Bohemians budou reprezentovat Českou republiku, Estonsko a premiérově i Vietnam.

Pět Klokanů v reprezentaci

Trenér Vítězslav Lavička nominoval na sraz před blížícím se mistrovství Evropy tradiční dvojici Klokanů. Do jeho užšího výběru se opět dostal obránce Milan Havel a záložník Michal Hubínek. Z důvodu zranění se nedostal do výběru na podzim ve formě hrající Martin Hašek. V širší nominaci byl také záložník Dominik Mašek, ten ovšem bude během reprezentační přestávky léčit drobné zranění. Lvíčata čeká nejdříve páteční střetnutí se Slováky v Karviné, v pondělí se poté utkají s domácími Poláky. Klokani se do České republiky přesunou z pondělí na úterý.

Reprezentační povinnosti bude mít také s kategorií U20 útočník Jan Kuchta. Ten již včera odletěl na soustředění do Španělska, kde čeká svěřence trenéra Karla Krejčího utkání s Dány a v pondělí poté s o rok staršími Švédy.

Domů odletěl Siim Luts, kterého povolali do reprezentace Estonska. Jeho národní tým čeká v sobotu kvalifikační zápas na Kypru, v úterý poté doma sehraje přípravný duel s Chorvatskem.

Premiérové reprezentační pozvánky se také dočkal ofenzivní talent mládeže Le Tuan Anh z Vietnamu. Místní reprezentace se připravuje na mistrovství světa do dvaceti let v Koreji. I když záložník Bohemians spadá do mladší kategorie, přípravného téměř měsíčního kempu se zúčastní. Vietnam bude na MS U20 hrát ve skupině E společně s Francií, Hondurasem a Novým Zélandem. Šampionát začíná koncem května tohoto roku.

Všem gratulujeme a držíme palce.