Výsledkový servis z 25. března

Jak si vedla mládež o víkendu?

Výsledkový servis z 25. března

Devatenáctka si připsala vysokou výhru nad Duklou a v tabulce je na prvním místě. O víkendu si tedy z mládežníků připsala porážku pouze kategorie U16, i když pouze po penaltovém rozstřelu. Jinak mají Klokani po víkendu na kontě výhru nad Jabloncem i Plzní. Celý souhrn níže.

U19
FK Dukla Praha - Bohemians Praha 1905 0:4 (0:2)
Branky: 1. Begič (Hlinák), 26. Begič (Buneš), 50. Begič (Stojanovski), 72. Nátr (Vrána).
Bohemians Praha 1905: Fiala - Jaroš, Václavík, Lukeš, Stojanovski - Gregor O., Nátr (79. Mareš), Buneš (75. Melíšek) - Hlinák (67. Pilát), Begič (67. Duong), Kocourek (61. Vrána).
Hodnocení trenéra Daniela Kordy: "V těžkém utkání na Dukle jsme podali výborný výkon, vstřelili jsme rychle branku a celé utkání jsme odehráli ve velkém tempu, kdy jsme domácí po celé utkání přehrávali. Přidali jsme z mnoha příležitostí ještě tři branky, a protože domácí své ojedinělé šance neproměnili, skončilo utkání našim jednoznačným vítězstvím."

U17
Bohemians Praha 1905 - FK Jablonec 3:2 (2:1)

Branky: 21. Procházka (Jaroš), 31. Kuchař, 78. Majer (Koubek) - 2. Tokár, 47. Kinčl.
Bohemians Praha 1905: Zeman D. - Balouš, Zeman V., Jirsa (52. Osmančík), Matoušek M. - Krunert, Procházka (75. Majer), Kuchař (60. Moltaš) - Koubek, Zoubek (41. Peričevič), Jaroš (70. Vala D.).
Hodnocení trenéra Luďka Matouška: "V prvním poločase jsme až na hrubku v první minutě předváděli velmi pěkný fotbal a z mnoha šancí jsme proměnili dvě. Druhý poločas byl už z naší strany horší. A tak nakonec rozhodla brejková situace z poslední minuty, která nám zajistila tři body."

U16
Bohemians Praha 1905 - FK Jablonec 3:3 (1:1), 4:5 na penalty

Branky: 16. Štěpánek J., 61. Hnát vlastní, 63. Musil (Topol) - 17. Scholz, 44. Šilhavý, 58. Podzimek.
Bohemians Praha 1905: Hejda - Dostál (71. Pittauer), Marhoul, Šumilov, Plíšek - Musil, Topol (71. Čakurda), Nejeschleba - Štěpánek J. (54. Vitarigov), Vaněk, Štěpánek F. (54. Seniv).
Hodnocení trenéra Jakuba Fajfra: "První domácí utkání jarní fáze sezóny jsme začali aktivně. Měli jsme více ze hry a jako první jsme šli do vedení, když se trefil Honza Štěpánek. Bohužel jsme však téměř ihned po rozehrání inkasovali branku, a tak po prvních čtyřiceti minutách hry byl stav nerozhodný 1:1. Nezvládli jsme však vstup do druhé půle a inkasovali brzkou branku, která naší hře nepřidala, naopak jsme byli více nervózní, což se projevilo na naší hře. A když jsme po naší nekvalitní defenzivní práci inkasovali v 58. minutě na 1:3, vypadalo to s námi špatně. Zpět do hry nás vrátil vlastní gól soupeře, a když téměř záhy vstřelil z dorážky branku Musil, bylo opět srovnáno. Do konce utkání se již skóre, i přes menší příležitosti, nezměnilo. V penaltovém rozstřelu se hosté ani v jednom případě nemýlili, my jsme jednou branku minuli, a tak si soupeř odvezl o bod více."

U15
FC Viktoria Plzeň - Bohemians Praha 1905 0:1 (0:0)
Branka: 68. Sochor.
Bohemians Praha 1905: Matějka - Vott, Knap (36. Zach), Mareš, Hodouš - Kadlec (36. Spizzirri), Švestka, Keller - Novák (50. Kankara), Vacek (45. Havránek), Hollmotz (36. Sochor).
Hodnocení trenéra Jakuba Haranta: "V prvním poločase byla na míči více Plzeň, z několika dobrých příležitostí ale gól nevstřelila. Druhou půli jsme se do hry dostali i my, šance se objevily na obou stranách - jednu z nich se podařilo proměnit, a tak si z Plzně vezeme cennou výhru."

U14
FC Viktoria Plzeň - Bohemians Praha 1905 0:3 (0:3)
Branky:
7. Lilling (Hýsek), 30. Muška, 35. Broda (Lilling).
Bohemians Praha 1905:
Všetečka - Müller (40. Panc), Janovský, Bína, Broda - Lilling, Vaněk, Hýsek (48. Bárta) - Šimunič (55. Janoševič), Muška, Bukovaz (36. Peterka).
Hodnocení trenéra Martina Lillinga:
"I přes dobrý výsledek máme ke spokojenosti daleko. Domácí hráli do poločasu hodně naivně a v prvních dvaceti minutách mohli inkasovat místo jedné branky čtyři. Ve druhé půli nám vázla rozehrávka od stoperů, nebyli dostatečně trpěliví a zbytečně rychle se zbavovali míče přihrávkou na obsazený střed hřiště, či hrotového útočníka. Tím pádem jsme po většinu času přenechali míč domácím a jen bránili tříbrankové vedení z prvního poločasu."