Úspěšný reprezentační sraz

Všech pět reprezentantů se již vrátilo do České republiky.

Úspěšný reprezentační sraz

K týmu se připojili všichni reprezentanti a nyní se Klokani připravují na Příbram již kompletní. Hlavní trenér A mužstva a současně asistent u reprezentačního A týmu Miroslav Koubek má za sebou jedno přípavné a jedno kvalifikační utkání reprezentace. S Litvou v Ústí nad Labem vyhráli Češi 3:0 a v dresu soupeře mimochodem odehráli první poločas i bývalí Klokani Vaitkunas s Kuklysem. Kvalifikační duel v San Marinu zvládlá česká reprezentace vyhrát 6:0.

Jako první zpět do Prahy přiletěli Lvíčata. Milan Havel a Michal Hubínek odehráli v pondělí zápas v Polsku a česká reprezentační jedenadvacítka dokázala zvítězit 2:1. Oba hráči Bohemians nastoupili v základní sestavě a odehráli devadesát minut. Do prvního přípravného utkání se Slovenskem nenastoupili, od trenéra Vítězslava Lavičky dostali přednost především hráči z širšího kádru.

Ze Španělska přiletěl v úterý odpoledne i Jan Kuchta. Pod trenérem Karlem Krejčím nastoupil do obou přípravných zápasů. Proti Dánům se dostal na hřiště v 78. minutě, proti o rok starším Švédům začal v základní sestavě a odehrál pětačtyřicet minut. Bohužel reprezentační dvacítka prohrála 1:2, respektive 0:4.

Až ve středu se vrátil do republiky Siim Luts. Toho nejdříve čekal kvalifikační boj na Kypru, kde jeho Estonsko remizovalo 0:0. Luts se dostal na hřiště v 65. minutě. Jeho druhý zápas byl ovšem povedenější. Proti Chorvatsku naskočil záložník Bohemians od začátku a prosadil se hned v první minutě. Na druhou branku svého mužstva přihrál a Estonsko porazilo svého soupeře 3:0.

Dnes se již všichni reprezentanti sešli v Uhříněvsi k tréninku a společně se připravovali na sobotní zápas v Příbrami. To čeká Klokany od 17 hodin na stadionu U Litavky.