Blíží se fotbalový nábor do akademie Bohemians

V úterý a ve středu ve Velvarech proběhne první nábor do akademie.

Blíží se fotbalový nábor do akademie Bohemians

Fotbalová akademie Bohemians bude v následujícím týdnu pořádat první nábor. Ten je určen primárně pro kluky a holky s rokem narození 2010, 2011 a 2012. V úterý 4. dubna a ve středu 5. dubna proběhne nábor v sokolovně Velvary vždy od 17 hodin. Ta sousedí se základní školou, se kterou má FA Bohemians domluvenou spolupráci.

Fotbalová akademie Bohemians
Fotbalová akademie Bohemians
Svoji účast na náboru můžete potvrdit u ředitele akademie Mgr. Josefa Dobeše na telefonním čísle 724 161 117 nebo e-mailu josef.dobes@bohemians1905.cz. Fotbalová akademie úzce spolupracuje s již zmíněnou ZŠ Velvary, kde bude rozšířená výuka tělesné výchovy.

Na nábor si nezapomeňte pro své děti vzít sportovní obuv a oblečení, ideálně tepláky a triko. Veškeré podrobnosti o akademii vám řekneme a otázky rádi zodpovíme přímo na náboru. Toho se zúčastní samozřejmě i náš maskot a hráči A mužstva.

Fotbalová akademie plánuje přes léto i fotbalový kemp. Na něj se můžete taktéž přihlásit u ředitele akademie. Veškeré podrobnosti naleznete na našich stránkách v sekci Ostatní týmy - Akademie.