Výsledkový servis z 1. - 2. dubna

Jak si vedli Klokani na začátku dubna?

Výsledkový servis z 1. - 2. dubna

Devatenáctka sfoukla Ústí pěti góly. Vítězství si připsali i mladší dorostenci a U15. Bohužel starší žáci o svoji výhru přišli v závěru zápasu.

U19
Bohemians Praha 1905 - FK Ústí nad Labem 5:0 (2:0)
Branky: 6. Nátr (Hlinák), 14. Hlinák (Jaroš), 47. Nátr (pen.), 63. Buneš (Hlinák), 67. Melíšek (Buneš).
Bohemians Praha 1905: Kouba - Jaroš, Lukeš, Václavík, Stojanovski - Nátr (70. Novotný), Gregor O. (66. Farkaš), Buneš - Begič (28. Vrána), Kocourek (57. Melíšek), Hlinák (66. Mareš).
Hodnocení trenéra Daniela Kordy: "V úvodu jsme vstřelili dvě branky, přesto byl soupeř stále nebezpečný, především ze standardních situací. Když jsme neproměnili další šance, šli jsme do druhého poločasu s dvoubrankovým vedením. Po poločase jsme rychle vstřelili další branku a utkání bylo prakticky rozhodnuté."

U17
FK Meteor Praha - Bohemians Praha 1905 1:2 (1:0)

Branky: 35. Bím - 48. Krunert (Kuchař), 57. Procházka (Koubek).
ŽK: Jaroš, Vala D..
Bohemians Praha 1905: Zeman D. - Vala D., Jaroš (70. Zeman V.), Moltaš, Osmančík - Kuchař, Procházka R., Krunert (58. Jirsa) - Koubek, Zoubek (41. Majer), Peričevič (58. Balouš).
Hodnocení trenéra Luďka Matouška: "Z naší strany velmi špatně odehrané utkání. Chyběla kvalita a klid na míči a dá se říci, že každý spoléhal na druhého. Jestli se chtějí kluci posouvat ve výkonnosti, tak budou muset přidat. Jediné pozitivum zápasu jsou tři body."

U16
FK Meteor Praha - Bohemians Praha 1905 0:3 (0:1)

Branky: 26. Dostál (Musil), 54. Seniv (Vitarigov), 76. Uhmann (Dostál).
ŽK: Marhoul, Topol.
Bohemians Praha 1905: Hejda - Pittauer, Marhou, Šumilov (65. Uhmann), Dostál - Musil, Topol, Nejeschleba - Štěpánek J. (51. Vitarigov), Vaněk (59. Štěpánek F.), Seniv (59. Čakurda).
Hodnocení trenéra Jakuba Fajfra: "Do utkání jsme vstoupili koncentrovaně a byli jsme od úvodu lepším týmem. Domácí hrozili ze standardních situací, kterých zahrávali relativně hodně. Byli jsme to ale my, kdo přetavil standardní situaci v úvodní branku. Po rohovém kopu Musila se míč dostal až k Dostálovi a ten ho uklidil do sítě. V prvním poločase jsme mohli vedení navýšit, ale nevyřešili jsme dobře situaci dva na jednoho. A když ani v závěru neproměnil svou šanci Nejeschleba, poločas skončil 0:1. Úvod druhé půle byl oboustranně nepřesný. V 55. minutě se nám podařilo zvýšit, po přihrávce Vitarigova se trefil Seniv. Po této brance se již hra z naší strany uklidnila a zpřesnila. A když se pět minut před koncem po chytré přihrávce Dostála prosadil poprvé v dresu Bohemians Uhmann, skončilo utkání 0:3."

U15
Bohemians Praha 1905 - SK Dynamo České Budějovice 2:1 (0:1)
Branky: 42. Novák (Kadlec), 57. Novák - 18. Markes.
Bohemians Praha 1905: Kořének - Havránek (36. Spizzirri), Knap, Mareš, Vott - Švestka (36. Koutský), Keller (63. Matějka), Zach (36. Hollmotz) - Vacek, Kadlec, Sochor (36. Novák).
Hodnocení trenéra Jakuba Haranta: "Z první půle jsme dobře zvládli pouze úvodních pět minut, zaslouženě jsme ji prohráli 0:1. Druhý poločas už kluci byli o poznání aktivnější, vytvořili si několik nebezpečných situací před brankou soupeře, z nichž vytěžil dvě pěkné branky Vojta Novák a zařídil tím vítězství 2:1."

U14
Bohemians Praha 1905 - SK Dynamo České Budějovice 2:3 (2:0)
Branky:
13.Peterka (Lilling), 26.Šimunič (Kohoutek) - 36., 66.,70. minuta.
Bohemians Praha 1905:
Špitálský - Müller, Janovský, Bína, Broda - Hýsek (36.Panc), Kohoutek, Muška (55.Všetečka) - Lilling, Peterka, Šimunič (36.Janoševič).
Hodnocení trenéra Martina Lillinga:
"V posledním utkání základní části k nám na Šeberov zavítali akademici z Českých Budějovic. V prvním poločasu bylo utkání víceméně vyrovnané, klukům se podařilo vstřelit dvě branky a zdálo se, že bychom mohli soupeři oplatit porážku z minulého utkání. V první minutě druhé části jsme však vyrobili sérii hloupých chyb, inkasovali a soupeři foukli vítr do plachet. Budějovice byly najednou všude dřív, hráči vyhrávali osobní souboje a bylo jich plné hřiště. I tak se ale zdálo, že utkání dotáhneme do vítězného konce. V posledních čtyřech minutách však přišly dvě střely zpoza vápna jak přes kopírák a my z utkání nevytěžili ani bod."

U13
Bohemians Praha 1905 - FC Písek 3:2
Branky: Skořepa, Hruška, Pomahač.
Bohemians Praha 1905: Mišovic, Bouček - Benček, Petránek, Hájek, Bělaška, Kosteyn, Michálek, Cízner, Sedlmajer - Šurýn, Haushofer, Vajgl, Skořepa, Ostapyuk, Pomahač, Vais, Hruška.
Hodnocení trenéra Daniela Votta: "První polovina zápasu byla naprosto vyrovnaná bez šancí na obou stranách. Sice jsme první branku vstřelili, ale bohužel do vlastní sítě. Od poloviny zápasu se situace zcela změnila a začali jsme soupeře jednoznačně přehrávat, ale bohužel jsme neproměňovali i ty nejjasnější šance. Přesto jsme postupně vstřelili tři branky a nebýt zbytečného zaváhání brankáře při rozehrávce těsně před koncem, tak bychom utkání v klidu dohráli."

U12
Bohemians Praha 1905 - FC Písek 1:5
Branka: Hovorka.
Bohemians Praha 1905: Dalecký, Augusta - Fišer, Taške, Hrabák, Štola, Mikuda, Bui, Ondroušek, Hovorka, Winkelhofer, Dinter, Kulíšek.
Hodnocení trenéra Ondřeje Zemana: "Náš výkon byl velmi slabý. Nelze žehrat na velké množství neproměněných šancí. Nedařil se nám presink, zejména kvůli špatnému soubojovému chování. Provázely nás neustálé ztráty míče, zapříčiněné špatnou prací s míčem a slabou nabídkou hráčů bez balonu. S takto bezradnou hrou nelze uspět v žádném utkání."