Trenér Koubek v Bohemians končí

Po vzájemné domluvě u A mužstva skončil trenér Miroslav Koubek.

Trenér Koubek v Bohemians končí

Nehledě na výsledek a průběh pohárového duelu s Mladou Boleslaví, v úterý večer se trenér Miroslav Koubek v Ďolíčku rozloučil s hráči a zaměstnanci klubu. „Před několika týdny jsem dospěl k závěru, že i přes podepsanou tříletou smlouvu bude mé působení v Bohemce pouze roční,“ řekl pro klubové stránky nyní již bývalý trenér Koubek. „Po výsledcích v minulých kolech jsme se domluvili s představenstvem klubu na předčasném ukončení naší spolupráce,“ upřesnil jednání v posledních dnech. "Myslím si, že za práci v Bohemce se nemusíme stydět," dodal závěrem.

"Chtěl bych panu Koubkovi poděkovat, neboť do klubu přišel v létě v nejtěžších chvílích a dokázal sestavit konkurenceschopné mužstvo, které podávalo na podzim kvalitní výkony," pochválil veřejně Koubkovu práci sportovní ředitel klubu Miroslav Držmíšek. "Ještě jednou mu děkuji za práci, kterou zde odvedl," řekl pro klubové stránky Držmíšek.

Vedení klubu současně může potvrdit, že jedná s Martinem Haškem ohledně příchodu do Bohemians na pozici hlavního trenéra A mužstva.