Bohemka TV: Měli jsme převahu

Pro klubovou televizi hodnotí zápas Martin Hašek ml. a Daniel Krch.

Bohemka TV: Měli jsme převahu

Jako první přišel zhodnotit zápas Martin Hašek ml. "V 88. minutě jsme kopali penaltu, kterou jsme bohužel neproměnili," litoval středopolař Bohemians. "Zklamání," dodal. "Myslím si, že jsme v první půli byli lepší. Na to, že jsme hráli venku v Boleslavi, která hraje o poháry, jsme měli hru pod kontrolou," podotknul k průběhu utkání.

Pár minut před koncem Bohemka zahrávala penaltový kop po faulu na mladého Kuchtu. "Kuchtič se tam výborně dostal v rychlosti. Úplně v pohodě jsme si mohli odvézt tři body," dodal na závěr Hašek.

"Výsledek je zklamání," okomentoval Daniel Krch pro klubovou televizi v náznaku, že Klokani byli v průběhu zápasu lepším týmem. "I když jsme po prvním poločase prohrávali, cítili jsme v kabině, že jsme měli převahu," potvrdil.

Právě stoper a kapitán Klokanů se dostal po rohových kopech dvakrát k zakončení. "Poprvé to byla těžší situace, ale skončilo to gólem. Podruhé jsem do toho dobře naskočil, skvělá razance, ale trefil jsem prostředek brány a on to dobře chytil. Spíše jsem měl dát branku z druhé situace, ale skončilo to naopak," glosoval pro klubovou televizi Bohemka TV. Oba rozhovory můžete vidět ve videu níže.

Bohemka TV