V Ďolíčku viděli diváci taktéž remízu

Junioři hráli s lídrem soutěže bez branek.

V Ďolíčku viděli diváci taktéž remízu

Den po utkání áčka nastoupili do odvety s Mladou Boleslaví junioři. Svěřence trenéra Vladimíra Hrušky doplnili i hráči z A mužstva. Mimo tradičně mladých hráčů Blechy, Braka a Vaníčka nastoupili v základní sestavě také Nitrianský, Buchta a Hubínek. I soupeři přijeli do Ďolíčku posíleni o hráče prvoligového celku, nastoupil mimo jiné Keresteš, Valenta, Kysela, Takács a Chramosta.

V zápase ovšem příliš šancí k vidění nebylo. I když hned na začátku zápasu se Klokani dostali do slibné šance. Nitrianský přenesl hru na levou stranu, ale hostující obrana včas zablokovala střelu z hranice pokutového kopu. Na druhé straně vytáhl skvělý zákrok proti hlavičce brankář Dařina.

Domácí Bohemians hráli více s míčem na kopačkách, ale do šancí se nedostával ani jeden z týmů. Obrany obou celků pracovaly výborně. Po hodině hry se do zakončení dostal hostující Malpon, ale míč poslal přes celé vápno mimo branku. Poté ve vápně kličkoval Chramosta tak dlouho, až domácí vykopnuli míč do bezpečí.

Asi největší šanci duelu měli přeci jenom Klokani. Po dlouhém nákopu Braka se do vápna dostal Vacík, ale přihrávkou pod sebe nikoho neoslovil. I nedělní zápas s Boleslaví tedy skončil remízou, diváci ovšem v Ďolíčku branku neviděli. I když svěřenci trenéra Hrušky byli v zápase aktivnější, vedoucí celek Juniorské ligy v Praze získal bod.