Vršovické derby se blíží

Zápas jara má již definitivní termín, hrát se bude v Ďolíčku v sobotu 6. května od 19 hodin.

Vršovické derby se blíží

Souboj o krále Vršovic se odehraje v sobotu 6. května v živém televizním přenosu na stanici O2 TV Sport od 19 hodin. Předprodej vstupenek odstartuje v pondělí 24. dubna na internetových stránkách Ticketportal a o den později i ve fanshopu v Ďolíčku. Hlavním partnerem utkání je společnost FORTUNA.

Již tradičně bude první vlna předprodeje určena pro registrované fanoušky Bohemky, což znamená permanentkáře, členy oficiálního fanklubu a Družstva fanoušků Bohemians. Získat vstupenky je možné při jednorázovém nákupu po zadání číselného kódu z vaší kartičky (permanentky nebo průkazky fanklubu či DFB). Kartičku je potřebné načíst i při osobním nákupu ve fanshopu, je tedy nutné fyzicky předložit obsluze prodejny. Při jednorázovém nákupu je možné zakoupit maximálně čtyři vstupenky. Další použití stejného kódu při tomto utkání nebude možné, ani když při prvním nákupu nevyčerpáte kapacitu čtyř vstupenek. Permanentkáři mají samozřejmě svá místa zajištěná, stejně jako na ostatní ligové zápasy.

Ze současného zájmu je patrné, že zápas bude vyprodaný. Proto tedy všem fanouškům doporučujeme, aby s nákupem vstupenek neotáleli a zajistili si svá místa v předprodeji co nejdříve! Prodej vstupenek do sektoru hostí bude v režii klubu SK Slavia Praha a ten bude své fanoušky informovat na svých stránkách.

Vstupenky stojí standardně 150 a 230 Kč v závislosti na vybraném sektoru. Využít můžete i 50% slevu pro děti do 150 cm a pro osoby starší 70 let. Děti do šesti let mají vstup na stadion zdarma bez vstupenky a bez nároku na místo.