Vyberte hráče měsíce

Hlasujte v klubové anketě.

Vyberte hráče měsíce

V dubnu mělo A mužstvo na programu čtyři ligové zápasy, navíc zkraje měsíce odehrála Bohemka i jeden pohárový duel. Logicky tak přichází i klubová anketa Hráč měsíce. Mládežničtí trenéři již hráče ve svých kategoriích vybrali. Nyní jste na řadě vy, fanoušci, abyste zvolili nejlepšího hráče A mužstva za měsíc duben. Hlasovat můžete na hlavní stránce v již zveřejněné anketě do páteční 10. hodiny. Vyhlášení proběhne před blížícím se derby v Ďolíčku.

1. Josef Jindřišek
Navrátilec do sestavy podával vyrovnané výkony. I přes svůj věk všem dokazuje, že své místo v sestavě Bohemky stále má! V tomto měsíci kopal dvě penalty. První pohárovou proměnil, proti stejnému soupeři se bohužel v ligovém utkání neprosadil. I přesto si určitě zaslouží nominaci v této anketě.

2. Dominik Mašek
V pohárovém duelu na začátku měsíce srovnával skóre patnáct minut před koncem utkání a poslal zápas do prodloužení. V následném penaltovém rozstřelu bohužel svoji penaltu neproměnil. V zápasech patří ovšem mezi aktivnější hráče, v utkání se Zlínem se po jeho střetu s brankářem Švengrem měla pískat penalta.

3. Michal Šmíd
Při utkání se Zlínem začínal s kapitánskou páskou na ruce, ovšem tato premiéra mu po devadesáti minutách zhořkla. I přesto patří Michal k nejzkušenějším hráčům na hřišti, důvěru trenéra má zaslouženou.