Bohemka TV: Druhá branka byla klíčová

Hodnocení Miroslava Markoviče a Petra Buchty

Bohemka TV: Druhá branka byla klíčová

"Dá se to rozdělit na dva poločasy. Sice jsme v první půli dostali branku, ale naštěstí jsme rychle vyrovnali. Poté se nám Slavia těžce dostávala za obranu. Hrozili ze standardek," začal s hodnocením Miroslav Markovič. "Druhý poločas jsem byl už v šatně, ale nyní jsem to viděl. Dá se říct, že po takovém nešťastném nákopu se dostali za obranu a dva kluci šli skoro sami na branku. Byl to klíčový moment," měl po zápase jasno.

Markovič se prosadil v prvním dějství po pokutovém kopu, i když nebyl jako exekutor určený. "Nemůžu si dovolit, když se kope penalta, abych si já jako útočník nevzal míč. Abych řekl pravdu, ani jsem před zápasem nevnímal, jestli jsem určený. Byl jsem nachystaný, že si vezmu míč a dám branku," popisoval sebevědomě srbský útočník po zápase se Slavií.

"Myslím si, že tam byl pokrok oproti Liberci," přišel zhodnotit zápas i obránce Petr Buchta. "Bohužel to nevyšlo. Asi rozhodl druhý gól, který jsme dostali rychle po přestávce," shodl se s Markovičem. Ze základní sestavy vypadl kapitán Daniel Krch a právě místo něj se ocitl v základní jedenáctce Buchta: "Dozvěděl jsem se to dva dny zpátky, že má Dan problémy s kolenem. Tušil jsem, že asi nastoupím."

Celé hodnocení můžete vidět na Bohemka TV.

Bohemka TV