Memoriál Lukáše Přibyla a dětský den v Ďolíčku

V úterý 6. června bude na hlavním stadionu bohatý program pro děti.

Memoriál Lukáše Přibyla a dětský den v Ďolíčku

Další ročník Memoriálu Lukáše Přibyla se uskuteční již v úterý 6. června. Letošní ročník bude určený především pro děti, tudíž se uskuteční ve 13:00 v Ďolíčku. Bohemka si zároveň na stejný den připravila dětský den s bohatým doprovodným programem, který je na programu od 11 do 16 hodin. Stihnou ho tedy jak děti při návštěvě se svoji třídou, tak i po vyučování s rodiči. Program se v současné době ještě připravuje, již nyní je ale jisté, že se děti budou moci těšit na zorbing fotbal, zahrát si budou moci i ve fotbalové kleci, vyzkouší si fotbalpool, připraven bude skákací hrad a na závěr akce je na programu i dětské vystoupení. Vstup na celý den bude ZDARMA.

Stadion otevře svoji bránu již v 11 hodin. Pro děti bude připraven pitný režim a zmrzlina zdarma. Od 12:15 bude probíhat na ochozu stadionu autogramiáda osobností a slavných sportovců, kteří se zapojí do Memoriálu Lukáše Přibyla. Zápas odstartuje v jednu hodinu odpoledne a letos se v Ďolíčku opět střetnou týmy Real Top Praha s Los Hokejkos. Svoji účast již potvrdil například Marek Nikl, Tomáš Ujfaluši, Marek Jankulovski, Vladimír Šmicer, Ondřej Pavelec, Michael Frolík, Jakub Voráček, Jiří Tlustý či Radek Smoleňák.

Po zápase ovšem dětský den nekončí, program bude připravený až do čtvrté hodiny odpolední. Ve tři například vystoupí se svým programem dětské divadelní studio Strašilka. Zvány jsou všechny děti z okolí, přijít mohou s celou svoji třídou nebo družinou. Již nyní se na všechny děti těší i klubový maskot klokan. Akce se koná za podpory Městské části Praha 10.