Bohemka TV: Podali jsme špatný výkon

Zápas v Hradci hodnotí kapitán David Bartek a nováček Filip Blecha.

Bohemka TV: Podali jsme špatný výkon

Před kameru Bohemka TV přišel dnešní kapitán. "Momentálně jsem dost naštvaný. Prohráli jsme, takhle jsme se nechtěli loučit s ligovým ročníkem. Podali jsme špatný výkon," začal s hodnocením David Bartek. "Zápas byl vyrovnaný, bohužel se nám nechtělo moc běhat. Kombinovali jsme dobře ve středu hřiště, ale jak přišla finální fáze a vápno, tak tam jsme vyhořeli. Bez gólu vyhrát nemůžeme," byl po zápase kapitán Klokanů zklamaný.

Premiérový start v lize si připsal jeho mladší spoluhráč Filip Blecha. "Svůj první zápas si pamatuji přesně. Úžasný pocit, hlavně když je člověk v Bohemce odmalička. Bleška podal výborný výkon," pochválil ho Bartek. Navíc dnes nastoupil s kapitánskou páskou na ruce: "Páska je hezká, ale byl bych rád, kdybychom vyhráli."

Před kameru přišel také právě Filip Blecha: "Bylo to náročné, ale snažil jsem se to odběhat." Sám věděl o svých chybách, kterých se dopustil. "Dvakrát nebo třikrát jsem si to udělal sám náročné. Nevynucené chyby nás stály síly," litoval. O svém možném prvním startu v lize se dozvěděl již před zápasem. "Trenér mi to říkal začátkem týdne," potvrdil. "Je to samozřejmě pěkný pocit, když za námi navíc přijedou fanoušci. V Ďolíčku by to byl ještě hezčí pocit, ale jsem rád, že jsem nastoupil," doplnil Blecha.

Bohemka TV