Hlasujte pro hráče a gól sezony

Vyberte nejlepšího hráče a nejhezčí branku uplynulé sezony.

Hlasujte pro hráče a gól sezony

Dnes se na internetových stránkách spustilo hlasování Hráč sezony a Gól sezony. Registrovaní uživatelé mohou na stránkách bohemians.cz do konce měsíce vybírat toho nejlepšího hráče a nejhezčí vstřelenou branku v nedávno skončené sezoně.

V anketě "Hráč sezony" můžete vybírat ze všech hráčů, kteří v sezoně 2016/17 zasáhli alespoň na jednu minutu do ligového či pohárového utkání. V seznamu je přesně 30 hráčů, z nichž jsou tři brankáři: David Bartek, Tomáš Berger, Martin Berkovec, Filip Blecha, Viktor Budinský, Petr Buchta, Tomáš Čížek, Martin Dostál, Bernardo, Tomáš Fryšták, Zoran Gajič, Martin Hašek, Milan Havel, Jan Holenda, Michal Hubínek, Jiří Jeslínek, Josef Jindřišek, Milan Jirásek, Jevgenij Kabajev, Dominik Kostka, Daniel Krch, Antonín Křapka, Jan Kuchta, Siim Luts, Miroslav Markovič, Dominik Mašek, Matúš Mikuš, Milan Nitrianský, Michal Šmíd, Michal Švec.

Ve druhém hlasování o "Gól sezony" mohou registrovaní fanoušci vybírat z pěti nominovaných akcí. Zajímavostí je, že u dvou hráčů se jedná o vůbec první ligové trefy v jejich fotbalových kariérách, u dalších dvou pak o premiérové trefy v zelenobílém dresu. Tři z nominovaných branek mohli vidět fanoušci v Ďolíčku, zbylé dvě akce byly k vidění v Plzni a Jihlavě. Do nominace se vešli tito hráči a jejich branky:
Martin Hašek (2. kolo - FC Viktoria Plzeň)
Tomáš Čížek (5. kolo - FK Jablonec)
Milan Havel (6. kolo - FC Zbrojovka Brno)
Jan Holenda (9. kolo - FC Vysočina Jihlava)
Martin Dostál (29. kolo - MFK Karviná)

Hlasovat můžete na internetových stránkách bohemians.cz do pátečního 30. června do 12 hodin. Pět vylosovaných hlasujících fanoušků se může těšit na odměny z fanshopu. Ankety probíhají na těchto stránkách:

HLASUJ V ANKETĚ HRÁČ SEZONY


HLASUJ V ANKETĚ GÓL SEZONY