Tělocvik pod vedením trenéra Haška

Hlavní trenér se zapojil do vyučování na nedaleké základní škole.

Tělocvik pod vedením trenéra Haška

Žákům druhého stupně ZŠ U Vršovického nádraží zpestřila Bohemka červnové vyučování. Na hodinu tělesné výchovy totiž dorazil hlavní trenér prvoligového mužstva Martin Hašek. Ten tak vedl postupně studenty šesté, sedmé, osmé i deváté třídy sousední školy. "Fotbal mě celkem baví, bylo to dobrý," říkal po vyučování Petr, jeden ze studentů sedmé třídy. "Hraju házenou, máme také celkem přísného trenéra," byl s hodinou trenéra Haška spokojený.

Někteří žáci v Ďolíčku již byli a trenéra Haška znali. "Trénink byl dobrý. Fotbal jsem nikdy nehrál, jenom tady při tělocviku," říkal zase osmák David. "Na fotbale jsem byl dvakrát, tady na Bohemce. A určitě přijdu znovu," dodal. Mezi studenty se našli i aktivní sportovci, třeba jako hráč házené Jakub: "Bylo to super, zábavný. I když někteří kluci občas nemohli, tak super."

I pro trenéra Martina Haška to byla zajímavá příležitost. "Jsem vystudovaný tělocvikář, ale tělocvik jsem nikdy nevyučoval. Takže i pro mě to byla premiéra," řekl pro klubové stránky hlavní trenér Bohemky.

Děkujeme ZŠ U Vršovického nádraží za spolupráci, žákům za snahu při vyučování a věříme, že se potkáme nejenom v Ďolíčku v nové sezoně.

Bohemka TV