Hráčem měsíce Kabajev

Své trofeje dostanou i mládežníci.

Hráčem měsíce Kabajev

Sezona skončila a v květnu odehrálo A mužstvo hned pět zápasů. V posledním domácím utkání rozhodli Klokani o setrvání v první lize, když porazili Karvinou 2:0. První branku v utkání vstřelil Jevgenij Kabajev a možná i proto se stal ve vašem hlasování hráčem uplynulého měsíce. Svými výkony ovšem zaujali i mládežničtí Klokani a trenéři vybrali další tři zástupce - v dorostu, žácích a přípravce. Hráči své ceny dostanou při prvním domácím utkání nové sezony, ale touto cestou jim také gratulujeme!

Marek Kouba
Post: brankář
Narozen: 1. 11. 1998
Věk: 18 let
Hodnocení trenéra Daniela Kordy: "Marek přišel v létě z Motorletu, kde hostoval jako hráč Sparty. V zimní přípravě, kdy odchytal velkou část utkání, se dobře připravil na jarní část sezony. V druhé půlce jarní části soutěže se dostal do výborné formy a měl velký podíl na našem postupu. V rozhodujících utkáních mužstvo vždy podržel a bezchybnými výkony a jistotou podpořil výborně hrající tým.

Oliver Mikuda
Post: záložník
Narozen: 1. 6. 2005
Věk: 12 let
Hodnocení trenéra Ondřeje Zemana: "Olík je jako správný kapitán tahounem našeho týmu. Je klokanem tělem i duší a je to vidět i na hřišti, kde vyniká pracovitostí a nasazením a je mu jedno, jestli se jedná o trénink nebo zápas. Ve středu zálohy často zastavuje útoky soupeře, a naopak je schopný velmi dobře rozehrávat naše útočné akce.

Lukáš Kulhánek
Narozen: 21. 8. 2008
Věk: 8 let
Hodnocení trenéra Davida Mesteka: "Lukáš je velmi poctivý hráč jak při tréninku, tak i při zápasech. Má v sobě velkou vůli a chuť vyhrávat, nevypustí žádný osobní souboj, na hřišti by nechal duši a je tak skvělým příkladem pro ostatní kluky. Přeji mu, ať má stále fotbal rád a baví ho tak jako doposud."