Otázky a odpovědi k permanentkám na jednom místě

Předprodej sezónních vstupenek začne již v pondělí.

Otázky a odpovědi k permanentkám na jednom místě

V pondělí začíná předprodej permanentek. Jelikož letos přináší pro fanoušky řadu novinek, přinášíme vám soubor nejčastějších otázek a odpovědí, včetně těch každoročních.

Kam si mohu zajít pro permanentku?

Prodej permic bude probíhat na stadionu v Ďolíčku v místnosti Tiskového centra / kanceláře Družstva fanoušků Bohemians – vedle vchodu do kanceláří klubu proti lávce přes Botič. Rozpis otevíracích hodin naleznete v pilotním článku k permanentkám zde.

Jak si permanentku pořídím online?

Na webu ticketportal.cz si můžete zakoupit tzv. voucher na permanentku. Takto lze však pořídit pouze novou permici, nikoliv prodlouženou z minulé sezóny. Zaplacený a vytištěný voucher si však stejně musíte dorazit do začátku ligy vyměnit na stadion Bohemians za reálnou permanentku. Permanentní vstupenka bude i v tomto případě fyzicky vydána pouze po vyplnění formuláře registrace permanentkáře.

Dokdy mám rezervované své místo i pro příští sezónu?

Rezervace míst pro stávající permanentkáře trvá první dva týdny předprodeje, tedy od pondělí 19. června do pátku 30. června do 15 hodin. To neplatí pro fanoušky ze sektoru A4, jejichž místa již do běžného prodeje pro příští sezónu nebudou uvolněna. Tito budou mít na výběr ze všech volných míst na tribuně A2.

Kdy se uvolní do prodeje místa nevyzvednutá stávajícími permanentkáři?

Uvolněné sedačky po neobnovených permanentkách půjdou do prodeje při obnoveném spuštění prodeje v pondělí 10. července.

Mám permanentku na A4 a chci tam zůstat. Je to možné nějak zařídit?

Sektor A4 bude od příští sezóny celý vyblokován pro potřeby klubu (A-tým, mládež, stará garda), obchodních partnerů Bohemky, klubových lístků pro hostující tým a pozvaných hostů. Jedinou možností, jak si do něj zakoupit permanentku, je permice VIP Silver či VIP Gold. Pro tuto možnost budou vyčleněny řady 15 a 16.

Jaké možnosti mám pro přesun z A4?

Po první dva týdny prodeje budou výlučně pro potřeby permanentkářů přesunutých ze sektoru A4 zablokována veškerá volná místa v sektoru A2. Mají tak zajištěn dostatečně široký výběr z míst v sektoru ve stejné vzdálenosti od středu hrací plochy, na jaký byli zvyklí dosud. Zároveň to znamená, že volná místa v sektoru A2 nepůjdou v prvních dvou týdnech vůbec do volného prodeje.

Při koupi permanentky se prý bude vyplňovat jakýsi formulář. O co se jedná?

Každý majitel permanentky je nově povinen se písemně registrovat. Formulář je ke stažení zde a jeho vyplnění zabere pár vteřin. Můžete si jej předvyplnit doma, předtištěné formuláře budou samozřejmě k dispozici i na prodejním místě. Při koupi bude třeba obsluze předložit k nahlédnutí jakýkoliv průkaz totožnosti pro kontrolu správnosti údajů na formuláři.

Co když jedu kupovat permanentku pro kamarády?

V takovém případě je třeba, aby za každého majitele permanentky byl odevzdán jeden vyplněný a jím podepsaný formulář. K němu stačí přinést k nahlédnutí kopii jeho průkazu totožnosti, stačí třeba fotka v mobilu.

Musím vyplnit formulář za každou permanentku, pokud jich kupuji více?

Nikoliv, právě naopak. Pokud jeden majitel kupuje více permic, stačí jen jedna registrace.

Co když chci koupit permanentku jako dárek, překvapení, a chci, aby na ní bylo jméno držitele?

V takovém případě vyplníte pro tento účel registraci na své jméno, jméno či přezdívku obdarovaného vyplníte do kolonky Přezdívka. Oficiálně však po celý rok zůstanete majitelem permanentky a kontaktní osobou vy.

Nelíbí se mi, že bude Bohemka uchovávat mé osobní údaje pro komerční účely. Dá se tomu nějak zabránit?

Jednoduše, stačí zaslat jeden e-mail na adresu info@bohemians1905.cz s tím, že berete zpět svůj souhlas daný na formuláři. E-mail musí však přijít z adresy, kterou jste jako kontaktní uvedl. V takovém případě budou vaše údaje vyškrtnuty z databáze pro newsletter Bohemky s prezentací exkluzivních zpráv z klubu a bonusových nabídek partnerů Bohemians.