Omlazená sestava zařídila výhru nad Vlašimí

Bohemka přehrála Vlašim díky brankám Kuchty a Filipa Haška.

Omlazená sestava zařídila výhru nad Vlašimí

Bohemka vyrukovala do utkání s Vlašimí s Kabajevem a Kuchtou v útoku. V základní sestavě se objevilo i několik testovaných hráčů. Levý kraj obrany měl na starost Kocič, pravou stranu Wiesner. V záložní řadě poté úřadoval Filip Hašek. Svým způsobem byl zápas pikantní i pro kouče Martina Haška, který působil minulý ročník právě ve Vlašimi..

Po pěti minutách hry se zajímavým zakončením předvedl Kuchta, který centr před branku završil efektními nůžkami, ale jeho střela postrádala razanci, a navíc směřovala doprostřed branky, takže Le Giang neměl s chycením míče problém. Bohemka už se poté ale radovala. Krásnou přihrávku za obranu zužitkoval Filip Hašek, který poslal míč pod brankářem – 1:0.

A zanedlouho už to bylo o dva góly. Před branku přiletěl prudký centr, jenž ještě dokázala hostující defenziva zblokovat, ovšem na správném místě byl včas Kuchta, který dorazil balón do prázdné branky – 2:0.

A i nadále byli Klokani aktivnější. Reiter pronikl po pravém křídle do šestnáctky, uvolnil se a přihrál do jasné šance Kuchtovi a ten si s touto odpovědnostní poradil a technickou střelou k tyči navýšil vedení Klokanů – 3:0.

Ozvala se i Vlašim. Centr od rohového praporku propadl až na zadní tyč, kde stál připravený Hadaščok a prudkou dorážkou z bezprostřední blízkosti nedal Fryštákovi šanci – 3:1.

Sedm minut před poločasovou pauzou prověřil po pěkné narážečce Filip Hašek svým skákavým pokusem Le Gianga, ale ten si s jeho střelou nadvakrát poradil. První půli zakončila hlavička Lutse, která jen těsně minula horní roh branky po centru Reitera.

Do druhé půle vyslal trenér Hašek odlišnou jedenáctku, na hřišti zůstali jen stopeři Hůlka se Šmídem. Krátce před uplynutím hodiny hry si vzal ve středu hřiště míč Vaníček a pěknou průnikovou přihrávkou našel nabíhajícího Blechu, ale mladý záložník svou prudkou střelou branku netrefil. K zakončení se poté dostal až sedm minut před koncem hry Jeslínek po centru Dostála, ale střelou z voleje nevrátil svému týmu tříbrankové vedení. Bohemka si výsledek pohlídala a soupeře z Vlašimi po zásluze porazila.