Bohemka TV: První týden byl náročný

Mladý záložník Filip Hašek a trenér Martin Hašek hodnotí dnešní zápas.

Bohemka TV: První týden byl náročný

Dnešní přípravný zápas s Vlašimí Klokani zvládli. Především se jim povedl první poločas, když nastříleli tři branky a připsali si další vítězství v letní přípravě. Premiérovou trefu v zelenobílém dresu zaznamenal i Filip Hašek: "Naběhl jsem za obranu, vycítil jsem, že by mi Kuchta mohl přihrát a poté to bylo jednoduché. Sám před brankářem, vyřešil jsem to dobře, takže jsem rád," komentuje pro klubovou televizi mladý záložník, který je v Bohemce na testech.

"Cítil jsem se mnohem lépe než na turnaji v Benátkách. Spíše po té fyzické stránce. První týden byl náročný, hodně jsme trénovali, měli jsme dvoufázové tréninky, trenér nám dal do těla," říkal s úsměvem na adresu svého otce. "Včera jsme měli dva tréninky zaměřené spíše na taktiku a techniku, takže jsme si trochu odpočinuli," doplnil Filip Hašek aktuální program minulých dní.

Na hřišti došlo i k zajímavému momentu, kdy zastával Filip jiného názoru než jeho otec Martin na lavičce Klokanů: "Táta na mě křičel, že jsem mohl vyřešit jednu situaci jinak. O poločase jsme si to vyříkali v kabině a dal mi za pravdu," usmíval se. A jestli tedy "souboj" s trenérem vyhrál? "Těžký s tátou něco vyhrát," dodal závěrem.

"Asi Filip udělal něco, co se mi nelíbilo," okomentoval tuto situaci s úsměvem trenér Martin Hašek. "Hráč je v emocích, trenér zvýší hlas. A když hráč vyřeší situaci jinak, než vidím já zpoza lajny, tak může dojít i k nějaké diskuzi," vysvětlil v dobré náladě trenér, který byl jinak s utkáním spokojený: "Jestli se nemýlim, nikdo se nezranil. Protože komu teď ujede vlak, tak se to blbě dohání. V sobotu nás čeká těžký zápas s Norimberkem," připomněl blížíci se sobotní zkoušku ve Weidenu.

"V prvním poločase se mi utkání líbilo více," naznačil, že první dějství bylo povedenější. "Štve mě, že jsme obdrželi branku ze standardní situace," našel ovšem i mínusy středečního zápasu. I druhá půle byla jednoznačná z pohledu Klokanů. "Hráli jsme na jednu branku, na jedné půlce, ale žádnou branku jsme ve druhé půli nepřidali," zakončil hodnocení. Oba rozhovory můžete již nyní vidět na Bohemka TV.

Bohemka TV