Bohemka TV: Norimberk je těžký soupeř

Po utkání s Norimberkem hodnotí zápas Martin Dostál a Antonín Vaníček.

Bohemka TV: Norimberk je těžký soupeř

Zápas s týmem z druhé bundesligy hodnotil pro klubovou televizi Martin Dostál, který dnes netradičně nastoupil na pozici stopera. „Mě je jedno, kde hraju,“ nechtěl se na tuto novou dočasnou roli vymlouvat. Po operaci se stále nepřipojili k týmu Daniel Krch a Petr Buchta, menší zranění má i Petr Rothe a Lukáš Hůlka. Norimberk ukázal, že druhá německá soutěž je na vysoké úrovni. „Dobrá, ale těžká zkouška. Bohužel jsme v ní úplně neobstáli,“ potvrdil Dostál. „Norimberk nám ukázal, že máme ještě hodně na čem pracovat,“ dodal obránce Klokanů.

Dobře drželi balon a měli rychlé útočníky, kteří se neustále nabízeli za nás. Těžký soupeř,“ zkusil zhodnotit největší přednosti Norimberku. Naštěstí se Martin Dostál mohl zapojit po operaci ruky do tréninku velmi brzy: „Je to v pohodě, dlaha drží dobře. Je to ale otravné, už se těším, až to bude dole, ale nijak mě to nelimituje,“ zakončil své hodnocení.

Do hodnocení se pustil i Antonín Vaníček a se svým spoluhráčem se shodl: „Těžký soupeř.“ Vaníček nahradil na začátku utkání zraněného Lutse. „Přišlo mi, že jsme se zakřikli. Hráli jsme hodně z bloku, mohli jsme je zkusit presnout, ale byli dobří na balonu,“ okomentoval sobotního soupeře mládežnický reprezentant.

Na celý rozhovor se můžete podívat na internetové klubové televizi Bohemka TV.

Bohemka TV