Na státní svátek s Pardubicemi

Ve středu čeká Klokany zápas v Uhříněvsi.

Na státní svátek s Pardubicemi

Letní přípravný cyklus vstoupil do svého třetího týdne a před Klokany je další přípravný tuzemský zápas. Po mezinárodní prověrce s Norimberkem se svěřenci trenéra Martina Haška vrátili zpět do České republiky a ve středu je na programu zápas proti druholigovým Pardubicím. Mimochodem se jedná o další zápas s týmem, ve kterém náš hlavní trenér v minulosti působil.

Utkání je na programu opět v 11 hodin v Uhříněvsi. Všichni fanoušci jsou na přípravný duel srdečně zváni a proto je vstupné na toto střetnutí zdarma. Při státním svátku by dopolední termín neměl být překážkou v návštěvě zápasu Klokanů. Bohužel trenérovi nebude k dispozici estonský reprezentant Siim Luts, který si přivodil v sobotním utkání zranění. Lehké zranění také trápí několik dalších hráčů. O víkendu nebyli k dispozici trenérům Lukáš Hůlka, Josef Jindřišek a Petr Rothe, jejich středeční start je nejistý.

Zápas bude přenášen živě na internetových stránkách, odkaz naleznete v den utkání i zde na Virtuálním Ďolíčku. Kompletní aktuality ze zápasu naleznete také na Twiiteru, Facebooku a Instagramu. Reportáž z utkání zde na Virtuálním Ďolíčku a pozápasové ohlasy na klubové televizi Bohemka TV na YouTube.