Bohemka TV: Nedařilo se nám držet balon

Marek Kouba a David Bartek hodnotí další přípravný duel.

Bohemka TV: Nedařilo se nám držet balon

Již ke třetímu utkání v rámci přípravy nastoupil Marek Kouba v brance Klokanů: "Pro mě to jsou cenné zkušenosti. Zahrát si s áčkem je pro mě velká pocta." Bohužel v 19. minutě musel lovit míč ze své sítě. "Myslím si, že si to rozebereme v kabině. Škoda, že jsme si ho nepohlídali," litoval rozehrané standardní situace, kterou dokázal soupeř potrestat. "Dneska jsem toho ale moc neměl," jinak si mladý Kouba stěžoval na nedostatek práce v bráně. "Kluci to odbránili dobře. Jen škoda, že jsme nedali další branku," uzavřel své hodnocení.

"Nedařilo se nám držet balon. Pardubice tam měly protiútoky," začal s hodnocením David Bartek. "Udělal jsem zbytečný faul před vápnem a ze standardky jsme dostali gól. Nedávali jsme si pozor vedle zdi," i on se vrátil v hodnocení k 19. minutě středečního duelu. "Hloupý gól," byl zklamaný.

Ovšem právě on se zapsal do listiny střelců, když po 30 minutách srovnával skóre. "Kuchtič centroval na Jesleho, tomu se ještě nepodařilo proměnit a já jsem dobíhal na zadní tyč. Odrazilo se to přesně jak jsem běžel. Zavřel jsem oči a modlil se, aby to tam spadlo," popsal s úsměvem gólovou situaci.

Celé hodnocení na Bohemka TV.

Bohemka TV