Klokani odjeli na soustředění

Do Německa odcestoval s týmem i testovaný Estonec.

Klokani odjeli na soustředění

Dnes ráno nabrala zelenobílá výprava směr Finsterwalde, kde je čeká od 15 hodin první přípravný zápas na soustředění. Po utkání se ovšem hráči i realizační tým přesunou do městečka Grimma, kde budou mít až do soboty své zázemí. V Německu je poté čekají ještě dva zápasy - ve středu a v sobotu. Přesný program závěru letní přípravy naleznete v TOMTO ČLÁNKU.

Trenér Martin Hašek bude mít k dispozici celkem 18 hráčů a 2 brankáře. Ve výpravě nechybí reprezentační lvíčata Martin Hašek ml. (klub dojednává podmínky jeho dalšího působení) i Milan Havel. Naopak u Michala Hubínka se v současné době řeší přestup a mladý záložník zůstal v Praze.

Do Německa navíc odcestoval i testovaný estonský útočník Tarmo Kink, bývalý spoluhráč Siima Lutse z Levadie Tallinn. Ten bude s Klokany minimálně do konce soustředění v Německu, poté se rozhodne o jeho případném dalším působení. Ve výpravě stále chybí rehabilitující kapitán Daniel Krch a právě i Siim Luts, naopak zranění Rudolfa Reitera by nemělo být vážné a dnes v autobuse nechyběl, stejně jako stoper Petr Buchta.

Junior Petr Rothe zůstal v Praze a je pravděpodobné, že minimálně v podzimní části sezony bude působit mimo Vršovice, podobně jako juniorský obránce Vojtěch Brak. V A týmu již nepůsobí ani Filip Hašek, Jiří Jeslínek a Tomáš Wiesner.

A tým pro soustředění v Německu 2017:
Brankáři: Tomáš Fryšták, Marek Kouba.
Obránci: Petr Buchta, Martin Dostál, Milan Havel, Lukáš Hůlka, Milan Kocič, Michal Šmíd, Michal Švec.
Záložníci: David Bartek, Filip Blecha, Martin Hašek ml., Josef Jindřišek, Milan Jirásek, Dominik Mašek, Rudolf Reiter, Antonín Vaníček.
Útočníci: Jevgenij Kabajev, Tarmo Kink, Jan Kuchta.