Klokani po dobrém výkonu remizovali

Branky Martina Haška a Kabajeva vítězství nepřinesly.

Klokani po dobrém výkonu remizovali

Do zápasu s Hallescher FC naskočili Klokani s Kinkem na pravém kraji zálohy a Kabajevem v útoku. Nastoupit nemohl zraněný Kuchta. Levý kraj zálohy byl svěřen Vaníčkovi a středovou záložní řadu obsadil Jirásek a Martin Hašek.

Zelenobílí v úvodu přehrávali svého soupeře a během prvních patnácti minut si vytvořili několik příležitostí. Ta největší přišla, když Šmíd vracel přetažený centr na zadní tyč ke Kabajevovi, ale jeho zakončení hlavou zvládl s vypětím všech sil vyrazit pryč gólman Schnitzler.

Pak se ale Klokani už mohli radovat. Přihrávku Šmída si pod kontrolu přebral Martin Hašek a s přehledem prostřelil vybíhajícího brankáře - 0:1. Do konce první půle si Bohemka náskok pohlídala a Fryšták neměl s udržením čistého konta příliš práce.

Hallescher - Bohemians 2:2 (0:1)
Hallescher - Bohemians 2:2 (0:1)
Ve druhém poločase mohl Kink navýšit vedení Klokanů. Kabajev se prohnal kolem bránícího hráče, před branku poslal přízemní centr, který si na zadní tyči našel Kink, ovšem ve své šanci přestřelil branku.

Poté přišly dva útoky domácích. Nejprve se do míče opřel Röser, jeho střelecký pokus tečoval do protipohybu Dostál a nakonec míč zapadl až do sítě - 1:1. Poté měli hráči Hallescheru k dispozici standardní situaci, centr proletěl celou šestnáctkou Bohemians odkud ho ještě dokázali domácí vrátit před branku na Sliskovice, jenž umístil balón k levé tyči a Hallescher rázem vedl - 2:1.

S rychlou gólovou odpovědí přispěchali Klokani. Kink roztáhl hru na pravou stranu do běhu Dostálovi, jenž našel razantní přihrávkou na hranici malého vápna Kabajeva a ruský útočník ve skluzu vyrovnal - 2:2.

V poslední minutě zachránil remízu Kouba, když fantastickým zákrokem vychytal ve velké šanci Neumanna, který se v oblasti penaltového puntíku opřel do míče, ale mladého gólmana Bohemky nepřekonal. Bohemians tak i ve druhém přípravném utkání na soustředění remizovali. V sobotu ještě před odjezdem stihnou zápas s Babelsbergem.